Live Set Turnul Negru | Pavilion 32

Live Set Turnul Negru | Pavilion 32

Live Set Turnul Negru | Pavilion 32

În săptămâna în care Goethe-Institut București va găzdui instalația teatrală Hikikomori, am invitat doi din artiștii proiectului să ne animeze noul spațiu cultural al institutului, Pavilion 32, cu un Live-set audio-vizual.
În seara de joi, 8 noiembrie, va avea loc în decorul instalației Hikikomori, după performance-ul Nicoletei Lefter, live-set-ul Turnul Negru, susținut în premieră în București de către artiștii Vlaicu Golcea și Mihai Păcurar, care vor invita publicul la dans.

 Turnul Negru 
Live set audio-vizual de Vlaicu Golcea și Mihai Păcurar

După o lungă absență din scena muzicii live, compozitorul Vlaicu Golcea revine cu un material nou – de data aceasta în echipă cu artistul vizual Mihai Păcurar, cu care colaborează fructuos de mult timp. Împreună prezintă în premieră în București Turnul Negru: o operă audio-vizuală compusă anul acesta cu ocazia prezenței lor în cadrul festivalului Amural din Brașov.

Dansant și întunecat, energetic și seductiv, gata să hrănească papilele artistice obișnuite cu multimedia de astăzi, Turnul Negru este o explozie de conținut vizual, sonor și semiotic ce diluează granițele dintre techno, cyber-punk, sintetizatoare analogice și instrumente digitale folosite live.

Program
8 noiembrie, ora 21:30 | Pavilion 32
Intrarea este liberă.

Leave a reply (we review all comments)