Bookswap Party – Schimb de cărți în București!

Bookswap Party - Schimb de cărți în București!

Bookswap Party – Schimb de cărți în București!

Salut! Te invităm la un eveniment de schimb de cărți!

Știm și noi cum e să ai niște cărți acasă pe care le-ai citit, care poate ți-au plăcut, poate nu ți s-au potrivit, dar pe care știi sigur că n-o să mai pui mâna prea curând. Sunt frumos așezate în bibliotecă, arată bine, dar n-ar fi păcat să moară fără a mai fi vreodată citite și atinse de altcineva?

Ce-ai zice să le aduci la bookswap și să pleci cu altele acasă? Noi te invităm să vii la eveniment cu 3-10 cărți de acasă și-ți dăm câte un tichet pentru fiecare. Aceste tichete pot fi folosite pentru a ”cumpăra” alte cărți dintre cele aduse de ceilalți participanți.

Sună bine, nu? Ai putea pleca acasă cu niște cărți noi, care poate sunt pe lista ta de to-read și pentru care nu va mai trebui să plătești niciun ban în plus. Sau, cine știe, poate-o să descoperi altele noi despre care nici nu știai că există, dar care au descrieri interesante pe copertă.

Nu vrem să avem prea multe reguli plicticoase, însă pentru a face evenimentul interesant și îmbucurător pentru toată lumea, vă rugăm să nu aduceți cărți pentru copii (vom organiza un eveniment similar focusat doar pe asta!) sau cărți foarte vechi, din bibliotecile bunicilor, pe care sigur, sigur n-ar mai pune nimeni mâna niciodată. Aduceți doar cărți despre care credeți că ar fi interesante pentru cineva din sfera voastră de vârstă. Câteva categorii de cărți binevenite includ beletristică, parenthood, dezvoltare personală, mister, thriller, lectură ușoară, însă rețineți că acestea sunt doar niște sugestii, nicidecum restricții. O să facem un maaare, mare schimb de cărți în urma căruia toată lumea va pleca acasă cu unele noi, gata de readus la viață!

Vom face și niște joculețe de socializare, poze, degustări, o tombolă, o să povestim despre bloguri, cu siguranță vom petrece 2 ore relaxante într-o dimineață de sâmbătă. Nu uitați că la acest eveniment partenerii voștri mai piciti sunt foarte, foarte bine veniți!

Intrarea e liberă, dar te rugăm să te înscrii pe mail la adresa: contact@nataliadabija.ro sau ioana@backtoromani. Vrem să știm cât de mare va fi petrecerea!

Sponsorizează și susțin acest eveniment (listă în actualizare): Biblioteca Ion CreangăDecât o RevistăSLooP – O smuticeala bunaCireshel

Rubrica de comentarii de mai jos este deschisă pentru orice fel de întrebări ați avea. Vă așteptăm cu drag! ❤

#schimbdecărți #intrareliberă #bookswap

Leave a reply (we review all comments)