Retrospectiva 2018 la Noaptea Albă a Galeriilor

Retrospectiva 2018 la Noaptea Albă a Galeriilor

Retrospectiva 2018 la Noaptea Albă a Galeriilor

Vineri, 5 octombrie, de Noaptea Albă a Galeriilor, între 19:00-01:00**, Imbold, Galeria prezintă o Retrospectivă a lucrărilor din 2018 cu nouă artiști.

Retrospectiva cuprinde lucrări din 2018 ale artiștilor: Alina Marinescu, Andrei Argaetic, Alexandru Dumitru, Misha Diaconu, Pisica Pătrată, Raluca Băraru, Raluca Preda, Victor Fota, Vlad Baciu.

 

Știm cu toții că sunetul completează foarte bine vizualul.
Pentru asta, îi avem invitați pe Vinyl, Rum, Tapas & Wine.
Podcast pentru expoziție și Alexincase încălzește atmosfera din foișoare.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

19:00-01:00
Imbold – Acuarela
Str.Polonă nr. 40

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alina Marinescu ne va dezvălui „5 things about me” – o serie de autoportrete, reprezentată prin ilustrarea unor situații din propria realitate.

Andrei Argaetic va expune lucrarea „Inside the Nest” creată în Portugalia, în cadrul rezidenței artistice „Other Lands, other Sounds”, având ca temă „Landscape”. „Inside the Nest” este o instalație pe o scoarță de copac ilustrată, cu sunet de Josh Geffin & Jorge Salgado, ce are la bază cercul vieții și anume renașterea din cenușă și faptul că natura își știe condiția, aceea de a relua viața din nou după distrugere.

Alexandru Dumitru spune despre „Relicvă” că „a fost cândva magică, cu puteri supranaturale, de unii venerată, de alții uitată, un fragment dintr-o istorie veche… Un obiect pe cât de bizar, acum pe atât de banal… Civilizațiile vin și pleacă, se mișcă și se transformă… Suntem doar un fir minuscul de nisip.”.

MishaDiaconu-metal sculptor prezintă cea mai recentă lucrare din seria buzelor, o lucrare pe care a început-o în prima lună a anului și a finalizat-o de curând: „Te simt în podul palmei”.

Deși în 2018, Pisica Patrata a fost foarte activ în arta murală, la Retrospectiva 2018 ne va dezvălui o lucrare recentă din seria de portrete PisicaPătrată.

2018 a fost pentru Raluca Băraru un an plin, astfel că o punem în dificultatea de a selecta din universul ei artistic suprarealist o lucrare pentru Retrospectiva 2018.

Raluca Preda prezintă lucrarea din ceramică „Totem” sau mai degrabă un pretext de a se juca cu forme abstracte și semi-abstracte, care încarnează în ele figuri, semne; în ansamblu, este o lucrare care te duce cu gândul la forme arhaice din civilizații străvechi.

După prima lui expoziție personală la Imbold, Galeria, Victor Fota revine la Imbold cu cea mai recentă serie de lucrări numită „Entropy”.

Vlad Baciu, pictor pasionat de portrete, va expune la Imbold, Galeria, cea mai recentă lucrare realizată în atelierul său.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
https://www.facebook.com/events/327219167826587/
www.noapteagaleriilor.ro

Leave a reply (we review all comments)