Craft Beer Festival 2018

Craft Beer Festival 2018

Craft Beer Festival 2018

Vă mai aduceți aminte de prima editie a Bucharest Craft Beer Festival? Atunci am declarat, impreună cu voi, ziua de 4 septembrie ca Ziua Națională a Berii Craft/ Artizanale.

Anul acesta, ediția a treia are loc în perioada 31 august – 2 septembrie, adică fix cu 2 zile înaintea sărbatorii noastre naționale.

Berile craft au o istorie bogata si diversa in intreaga lume, iar astazi puteti gusta aceasta bucatica de istorie prin intermediul berilor craft unice, servite de micro-berariile locale sau internationale. Berea artizanala face parte dintr-un trend care pune accentul pe consumul produselor locale, prin folosirea ingredientelor naturale si prin folosirea metodelor traditionale de fabricare. In doar cativa ani, de la primii curajosi care au inceput sa prepare propria bere artizanala in 2010, pe piata din Romania fenomenul a luat avant si in 2018 sunt peste 40 de micro-berarii locale. Bucharest Craft Beer Festival ii aduna pe acesti oameni creativi impreuna cu produsele lor intr-un singur loc, pentru un festival de arome si gust.

In editia din 2018 puteti sa experimentati o varietate de beri craft si să aflati despre diferitele stiluri de bere artizanala, fiecare cu gusturile si aromele sale unice. Vor fi zeci de sortimente de bere craft din Romania, dar si de peste hotare, fiecare special, de la diverse tipuri de Ale, Lager, Stout, la Porter si IPA, unele deja cunoscute, altele noi si neașteptate. Festivalul propune si diverse tipuri de cidru artizanal si mancăruri delicioase, care se vor potrivi de minune licorilor artizanale.

In plus, in cadrul festivalului se vor găsi mai multe atractii precum un targ de viniluri, un barber shop si altele.

B.U.G. Mafia, Coma, FiRMA, The Mono Jacks, Jurjak, The Details si DayDay sunt trupele care vor urca pe scena, iar Alt Om si Not So Common DJ vor fi DJ-ii la Bucharest Craft Beer Festival 2018.

Fie ca este hip-hop in maniera B.U.G Mafia, rock alternativ de la Coma, Firma si The Mono Jacks, un amestec fin de blues și electro în interpretarea Jurjak, power pop în stilul The Details sau indie rock de la DayDay muzica de la Bucharest Craft Beer Festival va satisface și cele mai exigente gusturi.

Programul concertelor, pe zile, se prezintă astfel:

31 august – The Mono Jacks
01 septembrie – The Details, FiRMA, Coma
02 septembrie – DayDay, Jurjak, B.U.G. Mafia

Bucharest Craft Beer Festival 2018 – Great BEER, Great FOOD, Great MUSIC.

* Ca în fiecare an, cățeii sunt mai mult decât bine veniți în spațiul festivalului.
* Intrare gratuita pentru copiii sub 12 ani, insotiti de cel putin un adult cu bilet valid.

Bucharest Craft Beer Festival 2018 este un eveniment organizat de Mixtopia Live, prezentat de LIDL, sponsorizat de Jameson si recomandat de RADIO GUERRILLA.

Facebook: www.facebook.com/CraftBeerFestivalRomania/

Web: http://craftbeerfestival.ro/

RSVP: https://www.facebook.com/events/2155502744694237/

Leave a reply (we review all comments)