Varză, cartofi și alți demoni | Documentar pe terasă

https://www.facebook.com/events/2212322752338535/

Varză, cartofi și alți demoni | Documentar pe terasă

VARZĂ, CARTOFI ȘI ALȚI DEMONI | Șerban Georgescu | România | 2016 | 60 min

Multe tractoare, puțin pământ; multă varză, puțini clienți. Așa se arată problemele din Lungulețu. Șerban Georgescu, regizorul documentarului, decide să petreacă un an în această comunitate paradoxală, ca să înțeleagă care-i faza cu cartofii și varza, principalii demonii ai locuitorilor satului Lungulețu. Îl descoperă pe George, singurul țăran care pune varza la murat și ia un hectar de pământ de la el. Așa începe aventura. De ce nu le iese țăranilor cu varza? Află ce nu merge în satul românesc.

Bilete: https://eventbook.ro/film/bilete-owr-mnac
Preț: 11 lei online, cât și intrare în seara proiecției.

Pentru a ajunge mai ușor la muzeu, folosiți acest pin pe hartă:
Muzeul Național de Artă Contemporană
București 030167, România
https://goo.gl/maps/vZoZusiePi62.
————————————————————————————-

Peste vară, One World Romania la Școală se mută la curte*! Vara aceasta pregătim filme care vorbesc din diferite perspective despre schimbările care se întâmplă în lume și despre cele pe care ni le dorim: Schimbări ale orașelor, clădirilor, structurilor sociale, ale oamenilor și ideilor, schibări care ne privesc și pe care le putem influența.

Vrei să găzduiești o proiecție la curte? Detalii și lista de filme aici: http://www.oneworld.ro/ro/blog/one-world-romania-la-scoala-se-muta-la-curte

———————————————————————————-

Această proiecție face parte din proiectul ”Duo-caravana de filme documentare”, proiect cofinanţat de AFCN. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a reply (we review all comments)