Proiectul inovator Guvernul Copiilor (Government of Children) lansează apelul pentru înscrieri adresat copiilor din București!

goc

Proiectul inovator Guvernul Copiilor (Government of Children) lansează apelul pentru înscrieri adresat copiilor din București!

În contextul în care România împlinește 100 de ani, proiectul invită 100 de copii pentru a imagina următorii 100 de ani, în calitatea lor de lideri în formare!

Guvernul Copiilor (Government of Children) este un proiect inovator de imaginație civică, leadership informal și arhivare creativă audio-vizuală, unic pe plan național.

Proiectul invită copiii din București, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, să-și exerseze calitățile de lideri în formare și să împărtășească viziunea lor cu privire la viitorul României pe termen scurt, mediu și lung.

Toți cei interesați pot completa formularul: https://goo.gl/forms/cLpnOWRCP7WWNrZN2 până marți, 31 iulie 2018, urmând a fi contactați de către echipa de producție.

Ideile vor fi arhivate în cadrul unui film documentar inovator, continuat cu numeroase extensii creative și educaționale care își propun să imagineze utopii tangibile pe plan național.

Teaser proiect: https://vimeo.com/261077419

FB: https://www.facebook.com/GovernmentOfChildrenRomania/

Contact: governmentofchildren@gmail.com

____________________________________________________________

Conceptul Government of Children a fost lansat în anul 2017 în California în cadrul cadrul USC – School of Cinematic Arts, de către Ioana Mischie, bursieră Fulbright. Proiectul este în prezent inițiat pe plan național, devenind prima franciză transmedia românească.

Government of Children nu are până în prezent forme de finanțare formală la nivel național, fiind un prototip de proiect inovator produs independent.

Proiectul este produs de către Asociația Storyscapes – axată pe transmedia storytelling și concepte narative inovatoare și de către Studioset – casă de producție premiată pentru excelență audio-vizuală, având o echipă de creație și producție alcătuită majoritar din studenți și tineri absolvenți ai facultăților de profil.

Din punct de vedere academic, Government of Children este realizat în parteneriat cu Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale” și cu CINETic, centrul de cercetare axat pe tehnologii inovatoare, care asigură infrastructura de arts-based research pentru crearea proiectului doctoral.

Leave a reply (we review all comments)