București Comunist Bike Tour

București Comunist Bike Tour

Bucuresțti Comunist Bike Tour

Un nou tur, marca OnAdventure, isi face aparitia in planul bucurestean. Dragi tovarasi, urcati in saua bicicletei si haideti sa defilam prin istoria comunista a dragului si frumosului nostru oras. Aloo, alooo, atentiune!

Cat costa?

Turul este gratuit, dar noi indemnam pe oricine sa doneze o suma modica la finalul turului, pentru incurajarea proiectelor viitoare si aprecierea muncii depuse de ghid.

Unde?

Aventura pe bicicleta porneste de la Universitate, din fata scarilor hotelului Intercontinental.

Cand?

Pe 15 septembrie, sambata, ora 12, in fata scarilor hotelului Intercontinental, la piata Universitatii.

Cui se adreseaza?

Aceasta tura pe bicicleta este catalogata ca fiind o tura usoara ce va insuma 35 de km dus-intors, pe drumuri urbane fara obstacole sau pericole. Este o tura dedicata tuturor celor care doresc sa se relaxeze pe bicicleta, imbinand aventura cu pedalatul. Pe drumurile cu circulatie publica vom respecta semnele rutiere. Vom vizita mai multe locatii istorice, locuri legate de activitatea partidului comunist, vom spune povesti despre Ceausescu si despre cum a influentat acesta mersul lucrurilor in orasul Bucuresti.Informatii utile:Ghidul turei se numeste Alex Mircea, acesta fiind atestat ca ghid national si agent de turism cu nr. 5362 din partea Autoritatii Nationale pentru Turism. Pentru orice informatie 0766561893 sau onadventure.ro@gmail.com

Ritmul va fi unul usor, relaxant. Fiecare este liber sa paraseasca grupul in orice moment. Exista posibilitatea luarii unor decizii de moment din cauze neprevazute precum: furtuni violente sau vreme nefavorabila.

Fiecare isi asuma raspunderea pentru orice decizie si actiune initiata in afara grupului.

Leave a reply (we review all comments)