ARound the City: Open Call – workshop de realitate augmentată

ARound the City: Open Call - workshop de realitate augmentată

ARound the City: Open Call – workshop de realitate augmentată

CULTURAL HERITAGE – A CANVAS FOR AUGMENTED REALITY STORIES
OPEN CALL! DEADLINE 8 IUNIE.

Căutăm developeri de aplicații de realitate augmentată, designeri și artiști care să îmbine patrimoniul cultural din București / Cluj cu o aplicație de AR inovativă.
Proiectul constituie un cadru de dialog și colaborare între profesioniști TECH și specialiști în cultură!

În 2018, vom celebra Anul Patrimoniul Cultural European. Cu această ocazie, vă invităm să luați parte într-un proiect colaborativ Francez-German-Roman prin care să studiați patrimoniul cultural al orașului vostru și să creați o aplicație de realitate augmentată (AR) inovativă. Proiectul se va materializa printr-o serie de Games & Innovation Jam Sessions, acompaniate de workshop-uri.

Proiectul va demara printr-un workshop comun pentru toți participanții Tech, împreună cu experții Michael Mark [DE] și French Touch Records [FR]. În luna septembrie partea creativa a workshopului, ce va dezvolta conținutul audio-vizual AR, se va desfașura în grupe de lucru formate din participanți Tech și Culture, aceștia vor fi ghidați de mentori și experți ai Augmented Space Agency si A.R.C.E.N.. Rezultatele workshopului vor fi făcute publice la sfârșitul lunii septembrie.

Detalii suplimentare găsiți pe site:
https://www.goethe.de/ins/ro/ro/ver.cfm?fuseaction=events.detail&event_id=21280958

Data limită pentru aplicații este 8 iunie 2018.

Leave a reply (we review all comments)