Out Of The Box @Minus1 (McCann Worldgroup Romania & RDW)

Out Of The Box @Minus1

Out Of The Box @Minus1 (McCann Worldgroup Romania & RDW)

McCann Worlgroup Romania face parte din circuitul Romanian Design Week 2018

Minus 1 – spatiul creativ de evenimente al agentiei va fi gazda unui eveniment de lansare al primei colecții capsulă ”Out of the Box”, sneakers inspirați de viata din agenție și personalizați de designerii din McCann.

Out of the Box va avea loc pe data de 22 mai începând cu ora 18:00, în Minus1 (18 Jules Michelet) și se adresează publicului curios să descopere viața de agenție dincolo de campaniile create pentru diverse branduri și clienti. 13 designeri vor prezenta publicului 13 perechi de sneakers care vor putea fi ulterior licitați în scopuri caritabile.

McCann Worldgroup România este la prima colaborare cu Romanian Design Week 2018 și împreună doresc să aducă mai aproape de public suflul cool al industriilor creative din Romania.

Partenerii acestui eveniment Sneaker Industry, cea mai mare comunitate de iubitori de sneakers din România care vor creea un playground special conceput pentru eveniment.

“Îmi place să văd McCann-ul ca pe un hub creativ. Mai mult decât o agenție de publicitate.

Avem oameni foarte talentați care iși folosesc creativitatea pentru a face mai mult decât “următoarea campanie”.

“Out of the Box” este un eveniment care demonstrează asta și ne bucurăm că face parte din Romanian Design Week.” Cătălin Dobre, Regional Creative Director McCann CEE.

Sneaker Industry a pornit de la oameni ce sunt în primul rând pasionați de această cultură, from passion to industry. Ne bucurăm să participăm la acest proiect cu SNKRIND Livingroom. Este plăcut să poți observa cum ia amploare și în România această mișcare a sneakers & streetwear iar asocierea cu McCann Worldgroup România și Romanian Design Week este un semn clar spre expansiune și deschidere din acest punct de vedere.”  Silviana Maria Marica, Director Marketing Sneaker Industry.

McCann Worldgroup România are relaţii de parteneriat îndelungate cu unele dintre cele mai importante companii de pe piaţă: Coca-Cola, Vodafone, KFC, Nestle, L’Oréal, MasterCard Europe, Mega Image, Heineken Romania, Unilever. Din grupul de comunicare McCann WorldGroup România fac parte agenţiile McCann Bucharest, Momentum, UM, McCann PR şi MRM//McCann Romania. La nivel internaţional, este parte a McCann WorldGroup – una dintre cele mai puternice reţele de advertising cu birouri în 205 oraşe din 132 de ţări.

Leave a reply (we review all comments)