Timișoara Craft Beer Festival 2018

Timișoara Craft Beer Festival

TmCBF sau Timișoara Craft Beer Festival

15-17 iunie 2018 / Parcul Rozelor Timișoara

Prima ediție a primului festival de bere artizanală din Timișoara – TmCBF sau Timișoara Craft Beer Festival se va desfășura în perioada 15-17 iunie 2018 în Parcul Rozelor. Evenimentul va reuni toate berăriile artizanale din România și va încerca să familiariazeze publicul larg cu berea craft produsă local și național. Datorită caracterului de nișă al publicului consumator, TmCBF este un manifest și o încercare de susținere a micilor producători de bere artizanală.
Evenimentul va fi completat de zona de street food, concerte live cu trupe locale, DJ acts, workshop-uri și întâlniri dintre berari și publicul larg.
Organizatori: Bibliotheka & Bereta TM cu susținerea Primăriei Municipiului Timișoara.

Timișoara Craft Beer Festival este mai mult decât orice o necesitate. Este un eveniment de culturalizare, de familiarizare, de așezare a orașului pe harta trendurilor internaționale din 2018.
Urmărind îndeaproape mișcarea artizanală din România, București și Cluj au punctat deja cel puțin un festival dedicat sau chiar mai multe evenimente separate axate exclusiv pe activitatea berarilor moderni din țară, susținând astfel și producțiile locale.
Motorul acestul festival este contactul dintre noii producători de bere și consumatorul modern. Deasemenea este despre susținerea producătorilor locali, despre artizanat branșat la trendurile actuale sau despre cum Timișoara (și implicit România) poate și trebuie să ajungă pe harta internațională a producătorilor mici și mijlocii de bere artizanală.

Leave a reply (we review all comments)