Inspirație pentru fiecare: Cursuri de pictură la Fundația Calea Victoriei

„Inspirația există, dar trebuie să te prindă lucrând.” – chiar și faimosul Picasso recunoștea asta. Așa că dă o șansă artistului din tine să iasă la iveală și înscrie-te la unul dintre cursurile de pictură pe care Fundația Calea Victoriei ți le-a pregătit în luna mai.

Vei lucra cu artiști profesioniști, pe unii dintre ei îi știi, poate, din incursiunile tale prin oraș unde te-ai bucurat de operele lor murale sau din cafenele :). Atelierele sunt gândite astfel încât să te poți bucura de ele chiar dacă ești începător sau amator de tutoriale DIY.

Ce ți-ar plăcea să încerci din lista lor de propuneri?

Atelier de pictură în Acuarelă, din 2 Mai

Curs de Ilustraţie florală şi decorativă, din 7 Mai 

Patru zile de Suprarealism: Curs practic de pictură, din 8 Mai 

Atelier de pictură în ulei, din 11 Mai

Atelier de pictură pe porţelan, din 19 Mai 

Cercetează-ți agenda și treci la acțiune: înscrie-te la atelierul care-ți place, pe contact@victoriei.ro. Nu e nevoie să aduci nimic cu tine la curs, taxa de participare pe care o vei achita ca să-ți rezervi locul acoperă costul tuturor materialelor folosite.

Și ca inspirația să nu se lase așteptată, Fundația îți pune la dispoziție o sală de curs într-un sediu fermecător de elegant, într-o casă veche din centrul Bucureștiului, aproape de Metrou Romană și Metrou Universitate:  Str. C. A. Rosetti 47, et. 1.

Leave a reply (we review all comments)