Plantăm Pădurea București – filtru între noi și gropile de gunoi

Plantăm Pădurea București - filtru între noi și gropile de gunoi

Plantăm Pădurea București – filtru între noi și gropile de gunoi

Info utile – http://bit.ly/plantare-14apr

Omul, copăcelul și cazmaua vin împreună de acasă.

Primăria Municipiului București nu ne pune la dispoziție acest teren, îl revendicăm pentru că ne pasă de sănătatea noastră.

România intră în infringement pentru calitatea aerului pentru că oferă bucureștenilor cel mai toxic aer din Europa. PMB nu are soluții la această provocare de aceea venim în spijinul Primăriei București:

Plantam o pădure pentru a combate eficient poluarea severă a aerului din București. Creștem suprafața de spațiu verde!

Pădurea București devine un filtru verde, biologic, care absoarbe noxele, elibereză oxigenul, transferă aerului umiditate atmosferică în lunile verii și prin evapotranspirația frunzelor anulează mirosurile provenite de la gropile de gunoi.

————————–——–

• Ghid de plantare:

1. Distanța față de ceilalți arbori trebuie să fie minim 3 metri.

2. Groapa săpată trebuie să aibe 30x30x30 centimentri în dimensiuni, aproximativ înaltimea parții de metal a cazmalei.

3. Marunțește pământul scos înainte de a-l reașeza în groapa săpată.

4. Tasează bine pământul în jurul puietului, după plantare asigură-te că nu sunt goluri la rădăcinile puietului plantat.

5. Plantează, documentează foto și posteaza pe pagina eventului, numărul de copaci plantați – așa vom ști cu toții cat s-a plantat.

————————–——–

Dacă și tu ești unul dintre aceia care respiră, plantează pentru Pădurea București!

*Disclaimer:
Această plantare este o acțiune cetățenească ca răspuns direct la nepăsarea autorităților. Acțiunea este asumată individual de fiecare cetățean participant. Nu există organizatori ci doar cetățeni responsabili civic și implicați. Pagina de Facebook Pădurea București este suportul informațional din social media pentru cetățenii interesați de subiect.
Suprafața de teren pe care cetățenii plantează este o alegere personală și nu avem recomandări tehnice sau de natură juridică. Situația juridică a terenului este parțial cunoscută din presă, aceasta făcând obiectul disputelor intre Primăria Municipiului București și Primăria Chiajna.

Leave a reply (we review all comments)