iTEC 2017 Winter Edition

iTEC (1)

iTEC – Informatică și Inginerie, Tehnologie, Entuziasm şi Competiție

iTEC (IT Engineering Contest) este un concurs național de programare, adresat elevilor și studenților pasionați de domeniul IT, ajuns la cea de-a XI-a ediție. Competiția este compusă din 6 probe, și anume: Algoritmică, Game Development, Mobile Development, Web Development, Embedded Development și Graphic Design.

Concursul iTEC este organizat de Liga AC (Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare) în colaborare cu Facultatea de Automatică și Calculatoare și Universitatea Politehnica Timișoara, iar anul acesta voluntarii Ligii AC așteaptă, în perioada 8 – 10 decembrie, 370 de participanți din 30 de județe din România.

Participanții la probele de tip hackathon, adică: Game Development, Mobile Development, Web Development și  Embedded Development, vor începe concursul de vineri, iar până duminică, pe parcursul a aproximativ 48 de ore, vor trebui să realizeze un proiect conform cerințelor competiției. Probele de Algoritmică și Graphic Design vor avea loc sâmbătă, în intervale orare diferite, pentru a oferi posibilitatea concurenților să participe la ambele probe, dacă doresc.

Pe această cale vă invităm să participați la deschiderea evenimentului, vineri, 8 decembrie, ora 12:00, corpul Electro al Universității Politehnica Timişoara (Bld.Vasile Pârvan, nr. 2), amfiteatrul D1 și la decernarea premiilor, duminică, 10 decembrie, ora 13:30, în holul Electro (Bld. Vasile Pârvan, nr.2).

 

iTEC 2017 se bucură de sprijinul mai multor parteneri, dintre care sponsori ai câte unei probe: Nokia – Algoritmică, Movidius – Embedded Development, 123FormBuilder – Graphic Design, BusyMachines – Mobile Development, Deventure – Web Development, și sponsori generali: Continental și Krüger and Matz.

Leave a reply (we review all comments)