Recreația – Luna prieteniei @ Lente

  • by
Recreația - Luna prieteniei @ Lente

Recreația – Luna prieteniei @ Lente

 

În fiecare duminică, mansarda din Lente (strada Arcului nr. 8) este pregătită de vizita piticilor cu activități (re)creative.

În timp ce părinții se bucură de un binemeritat răgaz și o conversație placută, cei mici vor fi ghidați să descopere și să se descopere în ateliere felurite, de la teatru de umbre și mimă la benzi desenate și colaj.
Atelierele sunt coordonate de actori, psihologi, artiști cu experiență, care le vor deschide celor mici gustul pentru creativitate și joc.

Recreația e pauză, dar ea nu trebuie să însemne neapărat repaos. E suficient să vizitezi o școală la pauza mare ca să îți dai seama de asta.
Recreația e joacă și veselie, o poveste și ocazie de socializare.

Vă așteptăm cu drag, cu mic, cu mare!

**********************

Continuu – Studio pentru Dezvoltare prin Artă este locul în care artele se întâlnesc, se îmbină, se completează și potențează reciproc, pentru a-ți oferi cadrul ideal pentru o dezvoltare continuă și completă.

Coordonate de Smaranda Caragea, actriță și trainer cu peste 10 ani de experiență, atelierele Continuu Studio din cadrul Recreația vor pune la dispoziția copiilor o gamă variată de tehnici de dezvoltare continuă prin arta actoriei, art-therapy, psihoterapie, desen, animație.

***********************
Programul lunii noiembrie 2017
5 noiembrie – teatru de umbre și storytelling
12 noiembrie – benzi desenate
19 noiembrie – atelier de pantomimă și expresie corporală, spectacol de pantomimă
26 noiembrie – colaj și statui vivante

Leave a reply (we review all comments)