Black Anonymous – Private Party

AFISjpg

Pe data de 28 Octombrie, te asteptam la a patra editie a petrecerilor Black Anonymous.

Daca nu stiai deja, conceptul Black Anonymous pune accent pe mister asa ca ti-am pregatit o locatie de exceptie ce va putea fi descoperita doar de cei ce vor petrece alaturi de noi pe data de 28 Octombrie.

Line-up-ul aduce vibe-ul Insulelor Baleare in Bucuresti, cap de afis fiind celebra Eli Rojas resident Blue Marlin Ibiza.

◾Nascuta in Cali, Columbia, Eli Rojas a reusit sa aduca, pe scena muzicii electronice din Ibiza, un mix de arome latine si caraibiene. Venita din zona muzicii urbane, salsa si reggae, Ibiza a inspirat-o sa se reorienteze spre dub, dub-step, deep si tech-house. Aceasta schimbare i-a permis sa isi dezvolte cunostiintele despre muzica electronica pastrandu-si totodata influentele latine.

Eli isi defineste stilul drept “Latin Urban Groove”. Pe langa faptul ca este rezidenta a celebrului club Blue Marlin din Ibiza, Eli a fost prezenta la petreceri si festivaluri precum: Cocobeach Party in Paris, unde a obtinut un parteneriat cu label-ul French Kitchen, petrecerile Lolita’s din clubul Pacha din Ibiza, festivalul The Rototom Sunsplash, festivalul The Zoo Project si festivalul Amsterdam Dance Event.

◾ Victor Stancov a dezvoltat o pasiune pentru muzica si a ales sa inceapa o cariera in acest domeniu de la o varsta frageda. In ultimii ani, a mixat alaturi de: Butch, Radio Slave, Jori Hulkkonen, Charles Webster, Alexander Robotnick si multi altii. Muzica lui este asemenea unei povesti feerice care te face sa visezi cu ochii deschisi.

◾ Alex Gully a fost atras de muzica electronica inca de la varsta de 16 ani, fiind fermecat de conexiunea dintre Dj si public ce se realizeaza prin intermediul muzicii. Gully isi defineste stilul drept Minimal-Tech-House si este unul dintre cei mai promitatori Dj din Romania.

◾Capote este un artist tot mai prezent pe scena muzicii electronice din Romania. Acesta se conecteaza cu publicul adaptandu-se la vibe-ul petrecerii. Muzica lui te face sa traiesti un amalgam de sentimente, oferindu-ti o seara de neuitat.

Pentru ca negrul simbolizeaza eleganta, stilul si modernitatea, dress code-ul este all black.

◾INFO◾
Pret bilete: 40 RON
Biletele sunt in numar limitat.
Deoarece capacitatea locatiei este mica, va recomandam achizitionarea biletelor in avans.

Puteti achizitiona bilete de la:
Vali: 0726210028 // Bogdan: 0741111739 // Livia: 0728054716 // Ana: 0723741783

*Aceasta este o petrecere cu caracter privat. Prin urmare ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Persoanelor sub 18 ani le este interzis accesul.

Leave a reply (we review all comments)