Bucharest Street Food Carnival

  • by

Bucharest Street Food Carnival

Cel mai mare si spectaculos Street Food din București își redeschide porțile între 7 și 10 septembrie. Bigger. Better.

În septembrie 2016, am organizat cel mai mare festival de street food din Romania, un eveniment – spectacol ce a îmbinat conceptul de “mancare stradală”, foarte popular în multe dintre marile capitale ale lumii, cu atmosfera concertelor și show-urilor live.

Acum, în septembrie 2017, având deja în spate experiența a peste 10 festivaluri dedicate street food-ului organizate atât in București cât și în țară, ne întoarcem la Romexpo cu un un concept mai amplu și mai spectaculos. După atâtea festivaluri, este momentul unui Carnaval!

Cu o suprafață dublă față de cea alocată anul trecut, sute de street chefs din toate colțurile țarii, cele mai apreciate food truck-uri din România, zeci de artiști locali și internaționali, trei scene dedicate artiștilor stradali invitați din întreaga Europă, demonstrații culinare susținute de cei mai cunoscuți chefi și spații dedicate diverselor activități de relaxare și distracție, The Carnival pune Bucureștiul pe harta manifestațiilor de street food remarcabile din lume.

Pregătește-te pentru cel mai mare Carnaval de street food care a avut loc în Europa de Est și sute de momente de neuitat. O experientă completă, o explozie de gusturi, arome, ritmuri vibrante și artă stradală, începând cu 7 septembrie, la Romexpo.

Bucharest Street Food Festival 2017

Line up:

Club des Belugas, N.O.H.A, Touch & Go, Subcarpați, Vama, Machanache, Phunk B, Dilimanjaro, Nctk, Jurjak, Les Elephants Bizarres, Cred Că Sunt Extraterestru

Leave a reply (we review all comments)