Înscrieri la Visual Playground 2017

Visual Playground 2017

Înscrieri: www.visualplayground.ro
Deadline: July 10th 2017
Graphic design & illustration school: July 26th – August 6th 2017
Speakers: Malika Favre, David Carson, Debbie Millman, Steve Simpson, Yukai Du, Mattias Adolfsson, Tobias Hall, Henrique Barone, Hedof și Fabrik.

Ediția Visual Playground de anul acesta este cea mai ambițioasă de până acum, transformând workshop-urile într-o școală de vară cu festival vibes.
Asociația Visual Playground dă startul înscrierilor la workshop-urile pe care le vor susține în București 10 speakeri de renume internațional care scriu istoria actuală a graphic designului, ilustrației, lettering-ului și animației. Procesul de selecție a participanților se va baza pe evaluarea răspunsurilor din formularul de înscriere și a calității portofoliilor trimise (care trebuie să conțină minimum 5 lucrări grafice personale reprezentative): http://visualplayground.ro/
Înscrierile se desfășoară în perioada 21 iunie – 10 iulie și, în urma evaluării aplicațiilor de către organizatorii școlii alături de un curator independent, vor fi admiși 24 de studenți. Aceștia vor avea astfel oportunitatea să aprofundeze noțiuni de limbaj vizual prin discuții creative, networking și exerciții practice sub bagheta artiștilor-tutori. Pentru înscrieri nu este percepută nicio taxă, însă cei care se vor regăsi pe lista participanților selectați vor achita o taxă ulterioară de 1000 de lei pentru a putea participa la cele 10 zile de workshop-uri intensive în cadrul școlii Visual Playground.
Sesiunea de workshop-uri va începe pe 26 iulie și se va încheia duminică, pe 6 august. Activitățile programate se vor desfășura zilnic între orele 10:00 – 19:00, în incinta Deschis Gastrobar din București.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/362516977496976/

 

Leave a reply (we review all comments)