12 lucruri de făcut și de văzut la Street Delivery 2017 București

street-delivery-2017

Street Delivery 2017

 

Adevărul e că am ajuns să trăim într-o imensă parcare. Adevărul e că automobilul ne sufocă viața în oraș. Adevărul e că se taie parcuri și se fac în loc parcări. Așa că tema Street Delivery 2017 este GRĂDINI POSIBILE.

Putem transforma o stradă într-o grădină de idei? Putem deschide noi spații publice în orașele noastre? Putem să cerem mai mult verde?

Bucureștiul a fost cândva un oraș al grădinilor. Cartierele sale comunicau cu lumea vegetală printr-o mulțime de spații verzi, prelungiri firești ale caselor și un soi de replici mărunte ale Paradisului.

Apoi a intrat în scenă automobilul, care a tăiat legăturile dintre comunități și grădinile lor, dintre Cișmigiu, Icoanei, Universitarilor și Ioanid (ca să dăm doar câteva exemple din cartierul nostru), și a îngroșat ca pe niște șanțuri adânci Calea Victoriei și Bulevardul Magheru pe axa Nord-Sud. Astfel că mersul pe jos de la Vest la Est este acum fragmentat și duce lipsa unui traseu cultural-pietonal.

Vegetația din București abia dacă mai pulsează, definind mai degrabă distrugerea și maidanizarea orașului. Bucureștiul este cea mai poluată și congestionată capitală UE (pe locul 5 în lume la blocaje în trafic), iar asta se reflectă în speranța de viață scăzută și în stresul cotidian.

Pentru o calitate decentă a vieții, Organizația Mondială a Sănătății oferă ca standard 50 mp de spațiu verde urban pe cap de locuitor. Uniunea Europeană recomandă un minim de 26 mp/capita. În 2014, fiecare bucureștean se putea bucura în mod real de mai puțin de 10 mp de spațiu public verde, incluzând aici cimitire, fâșii de verdeață dintre parcări și carosabil, petice abandonate în care se aruncă gunoiul, păduri din extravilan.

Putem schimba situația asta? Noi credem că da. Te implici?

________________________
Spre deosebire de edițiile anterioare, Street Delivery 2017 se desfășoară succesiv în cele șase orașe participante, pe parcursul a trei săptămâni din iunie. Vom crea astfel un traseu pentru cei interesați să descopere formele pe care ideile pentru un oraș mai bun le iau în spații mentale diferite: București: 9-11 iunie | Timișoara: 16-18 iunie | Iași: 16-18 iunie | Cluj-Napoca: 17-18 iunie | Baia-Mare: 23-25 iunie | Bacău: 23-25 iunie.
Curând și în orașul tău!

________________________

“La început modelăm noi orașele, apoi ne modelează ele pe noi.”
—Jan Gehl, ‘Human Scale’

Street Delivery este un eveniment-manifest pentru recuperarea spațiului public, inițiat în 2006 de Fundația Cărturești și Ordinul Arhitecților din România. Street Delivery București 2017 are loc cu sprijinul Primăriei Municipiului București, ARCUB și Universității București.

[Închidem strada pentru mașini și o deschidem pentru oameni.]

 

aural eye

Aural Eye – Rai din ce ai

Orașul e o grădină pe care am uitat să o îngrijim.
Și Raiul este o grădină pe care am uitat să o cultivăm.
Prima e în jurul nostru. A doua e în noi.

Când vom reuși să avem grijă de ele, vom depăși condiția de păcătoși, iar cele două grădini vor fi una și aceeași și peste tot va domni iubirea. La fel ca atunci când primii oameni împărțeau lumea cu restul naturii.

În amintirea acelor vremuri inocente vom reface scena biblică a lui Adam și a Evei în grădina Eden.

Pe turnul frumoasei Biserici Anglicane vom recrea momentul de sub Pomul Cunoașterii. Iar trecătorii vor putea participa la el, ca într-un mare tablou reascentist de Cranach cel Bătrân. Cu haz, cu inimă ușoară, dar cu întrebări grele.
Mai ții minte cum erai în Rai?

Biserica Anglicană 
Fântâna Maternității
Cranach cel Bătrân

three smoked olives

3 Smoked Olives: Meet Cazza Villains

 

3 Smoked Olives, singurul festival de muzică electronică ce se desfășoară pe o insulă, va fi prezent în cadrul Street Delivery. Vino să ne cunoști, să afli mai multe despre o Grădină Posibilă descoperită la 80 km de Bucureşti și să asculți o parte dintre artiștii invitați la ediția ce va avea loc între 27-30 iulie 2017 pe insula înconjurată de apele Dunării.
Line-up:

Vineri

16:00 Rage ( Of Macanache)
17:00 Sistah RastahFairy
18:30 Dj Vasile
20:00 Voi Cu b2b Andreiu
21:30 Vlad Dinu

Sambata

10:00 TBA
11:00 URSU DUB
13:00 TZUC
15:00 Gemini Brothers
17:00 The Rabbit King
19:00 Ada Kaleh România
21:00 Ali Nasser

Duminica
10:00 Riddim Bandits
12:00 Grigo
14:00 Chill D & Vapor
16:00 Alt Om
18:00 Kosta – AWD House / Duro Disco
20:00 Tomasan b2b Bask

Despre 3 Smoked Olives Festival 2017

3 Smoked Olives scrie povestea unei insule de pe Dunăre, la 80 de km de București, unde un grup de prieteni obișnuiau să se revadă în fiecare vară pentru câteva zile petrecute în natură. De la an la an grupul s-a mărit, petrecerea transformându-se, în urmă cu 3 ani, într-un festival.

Magia plajelor cu nisip fin, pădurile verzi și întinse, fauna Dunării se întinde pe o suprafață de 10 km și completează imaginea unei adevărate vacanțe pe insulă. Filmul sonor e cu un pic de pian, un pic live, deep house, minimal și techno. Ziua poți încerca o plimbare cu caiacul sau stand-up paddle, ski nautic sau wakeboarding, volei pe plajă, frisbee pe întuneric sau colțul perfect pentru a citi o carte.

Cazarea e la mii de stele, așa că e bine să ai la tine un cort. Accesul cu animale este interzis pentru a respecta fauna a cărui casă este insula, iar vârsta minimă necesară pentru a participa la 3 Smoked Olives este 21 ani.

Biletehttp://www.3sof.com/tickets/

Parteneri:
Cazza VillainsEvent Planning SolutionsLoisirCoplanar StudioAlina Turdean

 

next film festival

Filmele NexT

Vino să descoperi #OrasulNexT la Street Delivery București!

Te invităm sâmbătă, 10 iunie, începând cu ora 21:30, să vezi în avanpremieră o selecție de 5 scurtmetraje ce vor fi proiectate la ediția de anul acesta a NexT Film Festival (22-26 iunie):

Regatul | The Kingdom | Il regno (Italia, 2016, 27’) regizat de Francesco Fanuele
După moartea tatălui său, Giacomo descoperă că moșia familiei s-a transformat într-un regat autonom cu propriii supuşi, propriile legi și propria monedă. Are de luat o decizie: să devină moștenitorul legal sau să fugă din acest regat absurd.

Ana vine acasă | Ana Is Coming Home (România, 2016, 15′) regizat de Emilian Floareș
Tudor și Ioana au divorțat de șase luni fără a-și anunța fiica plecată la studii. Când aceasta se întoarce acasă, cei doi decid să se mute împreună din nou pentru durata vizitei ei.

Lesapan | Leshy (Cehia, 2016, 23’) regizat de Pavel Soukoup
Karel are grijă de pădure şi de vânat cu mare pasiune. Într-o parte îndepărtată a pădurii, braconierii trezesc o creatură pe care o cheamă Leshy şi care s-ar putea dovedi egalul lui Karel.

Prim-miniştrii | The Prime Ministers | Oi Prothypourgoí (Grecia, 2016, 4′) regizat de Stefanos Chachamidis
1936: Anul celor şase prim-miniştri! Şase politicieni greci, care au fost numiţi în această funcţie înaltă în stat, mor cu toţii în decursul aceluiaşi an.

Micile gesturi stângace de trandrețe | Clumsy Little Acts of Tenderness | Pieniä kömpelöitä hellyydenosoituksia (Finlanda, 2016, 9’) regizat de Miia Tervo
Un tată vrea să-şi arate afecţiunea faţă de fiica sa ducând-o la o spălătorie auto, dar sfârșesc amândoi prin a avea o aventură la raftul de igienă feminină.

#TogetherWeNexT #NexT11 #StreetDelivery

 

Anim'est Street Delivery

Anim’est reanimează strada

Festivalul Internațional de Film de Animație Anim’est reanimează strada la Street Delivery :: Possible Gardens!

Duminică, 11 iunie, ora 21:30, open air @ curtea TIAB

TOP SHELF SHORTS // un calup compus din scurtmetrajele câștigătoare ale ultimei ediții Anim`est.
Crème de la crème a animației internaționale, evenimentul va include filmele câștigătoare la următoarele categorii:
scurtmetraj studențesc, scurtmetraj internațional, scurtmetraj românesc, videoclip, scurtmetraj pentru copii, votul publicului și, last but not least, câștigătorul Trofeului Anim`est 2016.
Yumm! 🍓

________________________________________________

► Audience Award // A Town Called Panic: Back to School
Belgia-Franța, 2016, 26′, r. Stéphane Aubier, Vincent Patar
Cowboyul şi Indianul sunt gata să plece într-o croazieră de lux, dar au uitat complet că azi e prima zi de şcoală! Adio, insule exotice!

► Minimest Award (short film for children) // Stick Man
Marea Britanie, 2015, 27′, r. Jeroen Jaspaert, Daniel Snaddon
Povestea unui tată fantastic de optimist, care pornește într-o călătorie plină de peripeţii, ca să ajungă acasă de Crăciun.

► Best Romanian Film // Mom, Dad, I have to tell you something
România, 2016, 6′, r. Paul Muresan
Presiunea de a le spune părinților tăi cine ești cu adevărat.

► Best Music Video ex aequo // O – FRNK
SUA-Coreea de Sud, 2015, 4′, r. Erick Oh
O animație care ilustrează trecerea timpului și crearea universului. Muzica și imaginile ghidează publicul prin această călătorie.

► Best Music Video ex aequo // Witch Doctor – De Staat
Olanda, 2015, 3′, r. Studio Smack, Floris Kaayk
Un spectacol care are loc într-un univers cenușiu, plin de efecte speciale, steroizi și o coregrafie absolut spectaculoasă.

► Best Student Film // Crabe Phare
Franța, 2015, 7′, r. Gaëtan Borde, Benjamin Lebourgeois, Claire Vandermeersh, Alexandre Veaux, Mengjing Yang
Crabe Phare este un crustaceu legendar. De-a lungul anilor, a strâns o colecţie de bărci ale marinarilor pierduți. Dar crabul a îmbătrânit și îi e din ce în ce mai greu să-şi continue colecția.

► Best Short Film // Happy End
Cehia, 2015, 6′, r. Jan Saska
O comedie neagră despre moarte, cu un final fericit. O serie minunată de întâlniri improbabile. Nişte vânători, un tractorist, un disco boy și un cadavru.

► Anim’est Trophy // Before Love
Rusia, 2015, 20′, r. Igor Kovalyov
Un film despre singurătate, neînțelegere şi dezacorduri. Personajele încă nu se iubesc, fiecare găsește o cale de a fi nefericit, dar toți caută iubire.

*toate scurtmetrajele vor avea subtitrare în limba engleză

#Animest #StreetDelivery

 

Street Delivery MainStage

Street Delivery Music 2017

Adevărul e că ne-am săturat să ascultăm numai claxoane. Într-o grădină posibilă vacarmul orașului este înlocuit de muzică. Promitem să nu supărăm păsările din Grădina Icoanei sau din Grădina Universitarilor, care la Street Delivery vor deveni o singură mare Grădină Posibilă.

Ca în fiecare an, Street Delivery aduce pe scena dintre parcuri trupe care au ceva de spus. Susţinem muzica nouă românească și vă aducem sunetele pe care merită să le ascultați. De la 6 la 10 seara, pe 9-10-11 iunie.

Vineri:
21:00 Jurjak
20:00 Group Bantame
19:00 Heion and The Echo Bits
18:00 Akim#

Sâmbătă:
21:00 Macanache & The Putreds
20:00 Helen
19:00 Orkid
18:00 Klassikall/Bassarab

Duminică:
21:00 Balkan Taksim
20:00 Krisper
19:00 Changing Skins
18:00 Next Ex

Închidem strada pentru mașini și o deschidem pentru oameni.

CInepub

Proiecție scurtmetraje CINEPUB

Proiecție scurtmetraje CINEPUB
Vineri, 9 iunie, ora 21:15
Bad Penny (regia: Andrei Crețulescu)
Calea Dunării (regia: Sabin Dorohoi)
Ela, Panda și madam (regia: Andrei Ștefan Răuțu)
Lampa cu căciulă (regia: Radu Jude)
Șanțul (regia: Adrian Silișteanu)

Un parc întunecat din mijlocul unui oraș. Un sat de lângă Dunăre. O călătorie spre litoral. Drumul până în cel mai apropiat sat. Un șanț din fața casei.
Patru spații verzi care influențează viața, zilele și întâmplările a doi borfași, unui copil care încearcă să ajungă la parinții lui, unei tinere corporatise care călătorește cu bunica ei și unui bărbat care încearcă să scape de o ceremonie religioasă.

Cinepub.ro este singurul portal de cinema românesc online, distribuit gratuit și cu acordul legal al producătorilor și cineaștilor independenți, cu premiere în fiecare joi seara, de ficțiune, documentar sau animație, scurt sau lung metraj. Menirea CINEPUB este de a suplini absența dramatică a rețelelor de distribuție și de a (re)aduce în prim plan filme care sunt prea repede uitate, sau chiar deloc văzute. În acest moment pe cinepub.ro pot fi urmărite peste 170 de filme.

Better

Vino sa discutam despre responsabilitate in constructii, comunitate, mediul urban.
#better este o inițiativă pozitivă și proactivă, care promovează calitatea, responsabilitatea, educația și confortul prin responsabilizarea actorilor implicați în configurarea și amenajarea spațiului construit si invita pe oricine doreste sa fie co-autor, sa vina alaturi de noi cu exemple #better din experienta profesionala.

wabi sabi

Wabi Sabi

Wabi Sabi te așteaptă la Street Delivery să testezi cremele noastre artizanale homemade și să te relaxezi la o demonstrație gratuită de shiatsu.
Wabi Sabi este locul în care evadezi din agitația cotidiană în liniște și relaxare. Ne folosim de masaj, kinetoterapie și tehnici alternative (shiatsu, Reiki), pentru a menține sau recupera starea de bine și sănătatea.
Ne găsești și pe paginile de Facebook Wabi Sabi și Wabi Sabi Home Therapy.

ProFest urban

Orice devine posibil doar atunci când credem că acest lucru este posibil și facem ceva concret pentru a-l crea.

“ProFest urban” înseamnă o invitație practică pentru locuitorii Capitalei, dar și ai celorlalte orașe din țară, să vină cu soluții de întreținere și protejare a spațiilor comune verzi deja existente sau de a crea altele noi în cadrul comunităților urbane din care fac parte.

Standul ProFest urban de la Street Delivery vă va arăta în avans ceea ce vă propunem pentru prima ediție ProFest – un festival al cunoașterii! Evenimentul va avea loc între 25-27 august la Râșnov, județul Brașov și unde 5000 de participanți alături de artiști, oameni de cultură și activiști se vor bucura de 100 de ateliere pe 10 teme de interes, printre care și educație și ecologie. Toate cu scopul de a afla concret cum să ne transformăm din simpli observatori ai problemelor din sociatete în cetățeni activi, generatori de schimbare pozitivă a României.

Așadar, timp de trei zile vă așteptăm la ProFest urban, standul nostru viu și colorat, să trăiți o experiență cu totul nouă, în care vom activa trei dintre cele mai de preț resurse ale unui cetățean implicat: atitudinea proactivă, accesul la informație și tehnologia!

*** ProFest urban este un proiect special creat pentru Street Delivery 2017 cu tema “grădini posibile“, fiind selectat în cadrul categoriei Societate Civilă. Mai multe detalii aici http://bit.ly/2qDrL3L
__________________

DESPRE “ProFest – un festival al cunoașterii”

“ProFest – un festival al cunoașterii” a pornit de la ideea că fiecare dintre noi are puterea să devină un factor de transformare pozitivă a țării, iar implicarea în viața civică este mai mult decât o datorie, este un drept la libertate pe care avem nevoie să-l conștientizăm zi de zi. Pentru că noi ca indivizi suntem atât de valoroși nouă înșine și României pe cât suntem de informați, activi și determinați să construim țara pe valori și modele pozitive.

Festivalul este organizat din inițiativa unei echipe de voluntari sub egida CENTRAS și își propune ca în perioada 25 – 27 august 2017 să desfășoare la Râșnov (județul Brașov) o sută de activități în zece spații de lucru. Scopul acestora este de a oferi participanților la festival diverse modele de implicare civică activă, ocazia de a cunoaște și a face schimb de idei cu alți oameni, dar și de a se dezvolta în cadrul atelierelor de lucru nonformale.

Pe lângă participanți cu spirit civic, se vor alătura evenimentului artiști, oameni de cultură și activiști care vor împărtăși din experiența lor moduri în care ne putem implica concret în soluționarea diverselor probleme de interes general ale societății.

Se vor dezbate 10 teme majore, iar invitații vor expune în cadrul atelierelor metode inovatoare ori deja consacrate de a construi sau îmbunătăți mecanismele aflate în slujba cetățenilor, ori din contră, pentru a sancționa abuzurile, ajutând astfel la transformarea în bine a României.

Cele zece teme sunt: Europa și Diaspora, Sănătate, Ecologie, Creație, Digital, Juridic, Educație și Metode Nonformale, Antreprenoriat, Transparență și Jurnalism/Investigație.

Mai multe detalii pe www.profest.net

Flower Addiction

Flower Addiction – Rembrandt Art Centre

La Street Delivery 2017 !

Decorul plin de culori pastelate ne-a fascinat mereu şi modelele florale ne înveselesc viaţa prin mici pasaje colorate.

Tot mai multe persoane descoperă plăcerea de a desena şi prin aceasta, plăcerea de a experimenta şi de a-şi canaliza creativitatea prin decorarea spaţiului în care îşi desfăşoară timpul, de aceea venim în întâmpinarea nevoilor lor.
Jocul cu culorile (desenul) este de mare actualitate şi presupune în special dorinţa de a realiza ceva cu propriile mâini.
În onoarea acestui eveniment am decis încurajarea personalizării obiectelor în stil cât mai creativ şi propunem pentru publicul larg ateliere de creaţie foarte interesante potrivite atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, precum – CREAREA DE PANOURI DECORATIVE, PICTURĂ PE CERAMICĂ ŞI PORŢELAN, PICTURĂ PE STICLĂ, DECORURI CREATIVE PENTRU EXTERIOR, PICTURĂ PE PIETRE.

Toată lumea s-a săturat de simetrie, de forme concrete, naturi statice şi peisaje, aşadar, în cadrul standului nostru vom propune şi proiecte pe cât de îndrăzneţe, pe atât de interesante. Tehnica este aceeaşi, rezultatul diferit. Ne vom concentra atenţia şi pe pictura abstractă folosind tehnica picurării/dripping. Acest tip de pictură este unul strict experimental în care tu îţi laşi simţul estetic, mâna să vorbească de la sine.
Pentru că iubim natura!

Sunt flori peste tot pentru cine vrea să le vadă! (Henri Matisse)

PROGRAM:
Vineri: 16:00 – 19:00
Sâmbătă-Duminică: 12:00 – 19:00

http://www.artistique.ro/

http://street.delivery/despre-street-delivery-2017/

Corpus Naturalis/Body of Nature

 

La Street Delivery, corpul liber isi face loc intr-o gradina posibila.

Body of nature exploreaza corpul lipsit de inhibitii sociale, corpul care creeaza in timp real, care e parte din realitatea noastra adevarata.

Prima parte a proiectului va consta in crearea unei picturi vii, generate prin dans cu ajutorul unui costum performativ, incepand de la orele 16:00, sambata, langa Biserica Anglicana.

Duminica, incepand cu orele 14:00, vom crea o lucrare de arta colectiva impreuna cu cei care simt ca vor sa devina mai colorati decat sunt de obicei.
Daca nu te temi sa te murdaresti, vino si lasa-ti amprenta corporala alaturi de alti curajosi.

Va asteptam nerabdatori cu culori si chef de creat!

*

Intr-un spatiu care se deschide posibilitatilor vom explora corpul posibil, cel natural, cel de care ne este dor fara sa stim ce ne lipseste, corpul care stie si altceva decat mers, stat, culcat.

Poate corpul nostru exprima libertatea necesara creatiei sau traieste in continuare la mila strazii, masinii, biroului, patului?

Vino sa afli despre corpul posibil, arta colectiva si creatia “la gramada”.

*Fiecare din noi are un mic artist care alearga prin vene.*

Loc de Joacă la Street Delivery

Copiii de la Acasă :: the film vă așteaptă între 9-11 iunie la Street Delivery București, pe strada Arthur Verona, alături de Augmented Space Agency.

🌺 DESPRE ”ACASĂ”🌺
Acasă :: the film este un proiect umanitar și o documentare pentru un film de lung metraj despre viața unei familii care locuiește în cel mai mare parc natural urban din Europa Continentală.
Pentru familia Enache, ”Acasă” a însemnat până de curând o baracă improvizată în Parcul Natural Văcărești.
16 oameni, dintre care 11 copii, au trăit izolați în mijlocul Bucureștiului, fără acces la utilități, educație sau medici.
Din vara anului 2016, doi reporteri de la Casa Jurnalistului au început sa lucreze la un reportaj despre un parc natural din inima orașului. Au sfârșit prin a derula o documentare pentru un film de lung metraj și un proiect social care a strâns în jurul copiilor zeci de voluntari și organizații umanitare.

🌺 EXPOZIȚIE CU FOTOGRAFIILE COPIILOR DIN DELTA VĂCĂREȘTI, AUGMENTATĂ DIGITAL de Augmented Space Agency, la Street Delivery :: Possible Gardens 🌺
<<9-11 iunie>>
Acasă, în Delta Văcărești, e locul de desfășurare al documentarului nostru, iar copiii din deltă ne-au devenit prieteni.
Curiozitatea, bunătatea și creativitatea lor ne-au făcut să ne retragem o clipă din spatele aparatelor de filmat și să-i lăsăm pe ei să captureze frumusețea Deltei.
A rezultat o serie de poze trase pe camere foto pe film, făcute de copii.
Am selectat cele mai puternice 10 fotografii pe care le puteți vedea și cu care puteți interacționa în spațiul nostru de pe strada Arthur Verona, în cadrul Street Delivery :: Possible Gardens.

Da, fotografii cu care puteți interacționa! Cu ajutorului unei aplicații dezvoltată de cei de la Augmented Space Agency, am ascuns în 5 din cele 10 fotografii câte un fragment din filmul ”Acasă”.
Nu vă spunem mai multe, mai bine vă aratăm la stand!

<<Păzea! Învățăm să facem praștii>>

După ce ne distrăm cu tehnologia, ne facem de cap ca-n copilărie.
Ne punem telefoanele mobile în buzunar și suntem atenți la copii. Niciun tutorial de pe net nu ne poate învăța să facem praștii ca ale lor.
Le facem din materiale reciclate și învățăm să tragem la țintă în doze și peturi adunate de pe stradă.

🌺 DE 2x TUR ÎN DELTĂ CU COPIII 🌺
<<Sâmbătă, 10 iunie>> și <<Duminică, 11 iunie>>

Copiii noștri vor fi ghizi de weekend.
Sâmbătă și Duminică ne fac un tur prin fostele lor locuri lor de joacă dinParcul Natural Văcărești.
Și nu oricum: pornim din Grădinile Posibile de la Street Delivery București și o luăm la pas prin paradisul verde din Delta Văcărești.

Preț de trei ceasuri îi descoperim secretele, ascunzișurile, ne minunăm de flora și fauna ei și explorăm locuri descoperite și de ei:

1. Întâlnire cu copiii în parcarea complexului de locuințe Asmita
2. La copacul bătrân
3. La Gutui
4. La târg
5. La stăvilar
6. La platformă
7. Pe digul de la Vitan

🌱 Aici vezi harta orientativă a traseului și punctelor cheie pe care le vizităm 🌱

GHIZII NOȘTRI:
Luciana – 5 ani
Zâna – 7 ani
Duca – 8 ani
Nicu – 6 ani
Cezar – 9 ani
Gigel – 10 ani
Marcel – 13 ani
Rica – 14 ani
Vali – 17 ani

<<Pe final, câteva informații organizatorice, dar importante>>

🌱 Recomandări pentru participanții la tur🌱
Să ai cu tine sau pe tine pantaloni și tricou, încălțăminte rezistentă la apă, pălărie de soare. În rest, primești toate cele necesare în ”kit-ul de excursionist” pe care-l primești la stand.

🌱Nu vindem bilete, primim bune intenții🌱

Ne dorim să-i ajutăm pe copii să meargă în continuare la școală.
În acest sens am setat o donație cu titlu orientativ.

🌱 Donație recomandată 🌱
50 de lei de persoană
Poți face această donație la fața locului sau în contul asociației.
Detalii cont:
IBAN: RO 13 BREL 0002 0011 4652 0102
Detinator: Asociatia Baza
Libra Bank
Adresa: Str. Semilunei, Nr.4-6, Sector 2, Bucuresti
SWIFT: BREL RO BU

🌱 ATENȚIE! 🌱
Locurile pentru fiecare tur sunt limitate: câte 40 de persoane pe tur. Înscrierea se face la standul nostru de pe strada Arthur Verona din cadrul Street Delivery, pe principiul “primul venit, primul înscris”.

🌱 Scopul este unul caritabil, de strângere de fonduri pentru educația copiilor (chirie, întreținere, transport, onorarii pentru asistenții sociali și tutorii care lucrează cu ei. Toate veniturile survenite din donații sau prin participarea la activitățile noastre le aparțin copiilor.🌱

🌺 Parteneri 🌺
Street Delivery București Augmented Space Agency Parcul Natural Văcărești

<<Augumented Space Agency>>

În mijlocul revoluției digitale, tehnologia schimbă modul în care relaționăm, interacționăm cu mediul sau cu informația. Augmented Space Agency există tocmai din curiozitatea de a explora această transformare.

Augmented Space Agency explorează granița dintre spațiul digital și percepția umană și încurajează consumul de conținut într-o manieră interactivă, folosindu-se de cele mai noi tehnologii mobile pentru augmentarea simțurilor.

Realitatea augmentată și mixtă targetează în primul rând platformele mobile, care joacă un rol central în evoluția noilor medii digitale.

 

 Street Talks @ Agora Verde (Grădina Universitarilor)

Sâmbătă:
→ Institutul pentru Politici Publice: VAKarm Garden / 14:30 – 16:30
→ CeRe Participare: Inițiative Civice în spații verzi / 16:30 – 18:00
Duminică:
→ Posibilitatea unei Grădini urbane: Calup, Universitatea București, Street Delivery, Ecokult, ASOP, OAR / 16:00 – 18:00

2016 Pisica Pătrată la Cinema / Teatrul de vara Capitol

”Reactivarea patrimoniului: provocări și beneficii” – Cinema / Teatrul de vară Capitol – o grădină posibilă

Save or Cancel propune o campanie de conștientizare și sensibilizare față de patrimoniul cultural național, desfășurată cu susținerea AFCN, cu aplicație pe Cinema / Teatrul de vară Capitol, relevând potențialul economic, social și educațional al tuturor spațiilor culturale abandonate din România, prin implicarea artiștilor și comunității locale în cadrul unor proiecte trans-sectoriale, multidisciplinare, colaborative.

Printr-o serie de intervenții și acțiuni culturale proiectul își propune reactivarea memoriei colective, reintegrând monumentele în circuitul public prin reinterpretări democratice ale spaţiului cultural, explorând legături între artă, natură și oraș.

Cinema / Teatrul de vară CAPITOL este o ruină remarcabilă care are potențialul să reactiveze social și economic comunitatea.

Proiectul propune sensibilizarea artiștilor, promotorilor culturali și comunității pentru a identifica modele inovatoare de re-utilizare adaptabilă a patrimoniului, un exercițiu democratic, sustenabil.

Nevoia acută de spații independente dedicate culturii este accentuată de închiderea unui număr mare de spații culturale, în special cinematografe, teatre și galerii de artă, ca urmare a legii 282/2015.

Street Talks

 

 

Leave a reply (we review all comments)