Open Call Pictăm Pereți: Winners!

top open-call pictăm pereți @ lente

Open Call Pictăm Pereți: Top 3

feeder.ro și Lente au invitat publicul să își extindă universul imaginației pe unul dintre pereții sufrageriei Lente de pe Dionisie Lupu în cadrul unui open call care face parte din seria de evenimente Pictăm pereți @ Lente

Rezultate

Împreună cu voi, echipa Lente și artiștii Kitra, Saddo, Pren, MuraBine scris am desemnat echipa câștigătoare care va anima unul dintre pereții sufrageriei Lente. Din totalul de 1299 de voturi, 308 dintre voi i-au ales pe Livia & Reg pentru a continua seria Pictăm pereți @ Lente.

Top 3 Open Call

  1. Livia & Reg (25%, 308 Votes)
  2. Lucian Niță (20%, 242 Votes)
  3. Robert Căpraru (14%, 177 Votes)

 

Proiectul câștigător

Livia & Reg

Livia Falcaru are 21 de ani, îşi are originile în Galaţi dar în prezent studiază designul grafic la Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti. Îi place să deseneze, să picteze, să facă poze şi să creeze diverse lucruşoare. Ilustraţiile ei sunt adesea o combinaţie de desen digital şi tradiţional. Acestea sunt abundente de steluţe, puncte şi alte forme plutitoare nedefinite. Lucrările Liviei evocă adesea lumile interioare ale unor oameni cu bujori şi pistrui, toate acestea învelite în culori vesele şi contraste puternice.

Reg (Andrei Sendrea) are 19 ani, este din Bucureşti şi studiază în prezent designul grafic la Universitatea Naţională de Arte. Din dorinţa de a experimenta ceva diferit de tehnicile tradiţionale de artă, el a ales să se orienteze către zona graffiti-ului. Astfel, Reg a conceput un stil de ilustraţie în culori vibrante bazat pe îmbinarea unor componente abstracte şi a elementelor inspirate de arta stradală.

Vă invităm pe 15 Aprilie, pentru să descoperim universul colorat și vesel, al celor doi câștigători, la Lente.

Până atunci, ne revedem sâmbătă 18 Martie, cu Pisica Pătrată la o nouă sesiune de pictat pereți.

[kleo_divider type=”full|long|double|short” double=”yes|no” position=”center|left|right” text=”PICTĂM PEREȚI @ LENTE” class=”” id=””]

În perioada Ianuarie – Mai 2017, feeder.ro se întâlnește cu Lente pentru a vă propune un proiect de animare a casei vechi de pe Dionisie Lupu invitând artiști vizuali care vor aduce formă, culoare și personalitate camerelor de la Lente. Fără reguli sau teme impuse, fiecare cameră este transformată de câte un artist dintre cei invitați: #1 Kitra, #2 Ada Mușat și Cutărică, #3 Saddo și Pren,  #4 Praf de cretă, #5 Pisica Pătrată, #6 Irlo.

Lente este locul în care mâncarea bună întâlnește sentimentul de intimitate, cum numai acasă găsești. Ne întâmpinăm oaspeții relaxat și informal. Nu credem în plasme, ospătari nepoliticoși sau meniuri plictisitoare.
We welcome kids, pets, bikes and open minded people.

feeder insider
Proiectul editorial feeder insider pornește din activitatea și comunicarea online susținută de feeder.ro de-a lungul a 13 ani. Declinându-se într-o serie atipică de produse culturale, feeder insider investighează universul exterior artei și muzicii prin dialog cu artiști și creatori.

 

 

Leave a reply (we review all comments)