OPEN CALL – Pictăm pereți @ Lente

this week on feeder #7

feeder.ro și Lente te invită să îți extinzi universul imaginației pe unul dintre pereții sufrageriei Lente de pe Dionisie Lupu în cadrul unui open call care face parte din seria de evenimente Pictăm pereți @ Lente

KITRA lente feederKITRĂ – mural, Lente, 2017

În perioada Ianuarie – Mai 2017, feeder.ro se întâlnește cu Lente pentru a vă propune un proiect de animare a casei vechi de pe Dionisie Lupu invitând artiști vizuali care vor aduce formă, culoare și personalitate camerelor de la Lente. Fără reguli sau teme impuse, fiecare cameră este transformată de câte un artist dintre cei invitați: Kitra, Pisica Pătrată, Irlo, Praf de cretăAda Mușat, Cutărică, Saddo, Pren.

Ada Musat si Cutarica la LenteAda Mușat – mural, Lente, 2017

Pe 15 Aprilie ești invitat la Lente acolo unde unul dintre pereți va fi pus la dispoziția ta pentru a reinterpreta spațiul din casa de pe Dionisie Lupu.

PRIMEȘTI

  • 100 € premiu
  • Voucher în valoare de 100 € consumație la Lente
  • materiale necesare pentru realizarea desenului

PARTICIPĂ

  1. Vino la seria de evenimente Pictăm Pereți @ Lente pentru a înțelege mai bine conceptul, să îți alegi un perete și pentru a primi răspunsuri la orice întrebare sau neclaritate.
  2. Trimite pe feeder@feeder.ro: o biografie, link portofoliu, propunerea pentru peretele de la Lente, precum și alte materiale relevante propunerii tale. Pentru fișierele mai mari de 6mb, folosește wetransfer, dropbox sau google drive.

Termenul limită pentru înscrierea propunerii este 07.03.2017, 23:59.

Poți participa cu o singură propunere la acest open call.

Selecția va fi făcută de public alături de juriul format din echipa feeder, Lente și artiștii invitați.

ada musat cutaricaCutărică – mural, Lente, 2017
Saddo Pren Pictam perețiSaddo și Pren – mural, Lente, 2017

Lente este locul în care mâncarea bună întâlnește sentimentul de intimitate, cum numai acasă găsești. Ne întâmpinăm oaspeții relaxat și informal. Nu credem în plasme, ospătari nepoliticoși sau meniuri plictisitoare.
We welcome kids, pets, bikes and open minded people.

feeder insider
Proiectul editorial feeder insider pornește din activitatea și comunicarea online susținută de feeder.ro de-a lungul a 13 ani. Declinându-se într-o serie atipică de produse culturale, feeder insider investighează universul exterior artei și muzicii prin dialog cu artiști și creatori.

1 thought on “OPEN CALL – Pictăm pereți @ Lente”

  1. Pingback: This week on feeder #7 | | Feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)