Moș Dizainăr #5, târgul cadourilor fantastice @ Dizainăr

  • by
Moș Dizainăr #5, târgul cadourilor fantastice @ Dizainăr

Moș Dizainăr #5, târgul cadourilor fantastice @ Dizainăr
12 – 23 Decembrie, 12:00 – 21:00

Moș Dizainăr, târgul cadourilor fantastice
12-23 DECEMBRIE
Luni-Duminică, între ORELE 12.00-21.00
INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Povestea lui Moș Dizainăr

Moș Dizainăr este primul și unul dintre cele mai iubite evenimente marca Dizainăr.

Moș Dizainăr apare în fiecare an cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pentru a face lumea cadourilor un loc mai frumos pentru designul românesc.

Pentru cele 4 ediții anterioare, ilustratorii români l-au imaginat pe Moșul cel nonconformist și versatil în fel și chip, dar voi mereu l-ați putut recunoaște. Mai ales după nelipsita-i barbă. ☺

✨ Anul acesta, Moș D. este imaginat și super-ilustrat de ana ban ana. Este un Moș de poveste, original, jumate ren, jumate om, foarte talentat, creativ și inventiv. Evident că poartă pulover și e slăbănog. Anul ăsta nu merge cu bicla fiindcă are 4 picioare. Jonglează cu “cele mai fantastice” idei și cadouri create de cei mai talentați designeri români. ✨

#moșDIZAINAR #TargCadouri #DesignRomanesc
#RomanianDesigners #MadeInRomania #Dizainar #shop

Despre eveniment

Așadar, în perioada 12-23 decembrie, cel mai fantastic dintre Moși vă invită la showroom-ul Dizainăr pentru a alege cadouri și decorațiuni (evident!) fantastice, create de cei mai cunoscuți designeri români.

Oameni frumoși și cadouri altfel, un set-up Crăciunesc, muzică, turtă dulce și voie bună, vă așteaptă în centrul Bucureștiului, la magazinul Dizainăr, cu peste 600 de produse de design românesc: decorațiuni, bijuterii, ceramică, mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri și multe altele!

După ce va cutreiera România de-a lungul și de-a latul în căutarea celor mai noi obiecte și designeri români, Moș Dizainăr se întoarce acasă, din 12 decembrie, la loc știut, în str. Puțul cu Plopi, nr 17 (lângă Cișmigiu) și vă așteaptă la târgul cadourilor fantastice!

Despre Dizainăr

Dizainăr este platforma de design românesc ce reunește sub aceeași umbrelă ce este mai bun din potențialul României în materie de design de produs.

Din 2012 și până în prezent, Dizainăr promovează consecvent designul românesc, atât în țară cât și în afară. Dizainăr oferă o gamă largă de produse și servicii de design, devenind astfel un hub, o conexiune între creatorul, producătorul și utilizatorul final. Portofoliul complet al magazinului Dizainăr cuprinde peste 600 de creații ale designerilor români, de la piese de mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri sau grafică și până la accesorii personale, decorațiuni, jucării sau obiecte de sticlă și ceramică.

Leave a reply (we review all comments)