feeder sound LIVE with MISS I (dj set) & PASR (live painting) The feeder.ro/shop offers a unique selection of works and products created by local artists feeder sound LIVE CR15TINA & AEUL BTLT feeder sound upcoming past releases Un-hidden Street Art in Romania book Buy now

Un-hidden Street Art in Romania book

€8,38
+ shipping


Discover remarkable murals and street art installations commissioned by Save or Cancel x feeder.ro
BTLT: 6 momente esentiale de la SNRS48

Last updated on November 9th, 2016 at 04:50 pm

La început de noiembrie, toate drumurile duc spre Popa Nan, 82. Guesthouse a găzduit, weekendul care a trecut, a doua ediție din acest an a petrecerii-maraton SNRS48. Ajunsă deja la a șaptea ediție, elementele care fac din acest eveniment unul special sunt deja cunoscute de cei care merg de la început: este o petrecere privată și se poate intra doar pe bază de pass, muzica merge non stop timp de 48 de ore iar seturile lungi ale DJ-ilor permit o exprimare artistică mai accentuată față de petrecerile obișnuite.

Un line-up diferit față de ediția din februarie, dar cu la fel de multe momente memorabile. Am selectat șase dintre ele pentru voi.

BTLT: 5 momente esențiale de la SNRS48

PRÂSLEA

Setul lui Prâslea de sâmbătă dimineața a fost unul colorat și cu un groove aparte. Sunete noi și old-school s-au îmbinat perfect, iar spre sfârșit, în ultima oră, în stilul clasic, și-a făcut apariția un vibe de trippy house plin de vocaluri intrigante.

 

ANDREI CIUBUC

După energia din setul lui Prâslea, o schimbare de ritm a venit odată cu Andrei Ciubuc. Cu piese ca Just sau Don’t know why, Ciubuc a evoluat foarte mult în ultimul an iar acest lucru s-a văzut și în prestația lui de la Guesthouse. Timp de 4 ore, din sistemul Funktion-One a răsunat un mix destul de low-tempo, în contrast cu ce auzisem mai devreme, dar cu momente în care energia din liniile de bass punea stăpânire pe atmosferă.

 

MIHIGH

După ce ne-a încântat cu o sesiune sublimă de after-hours la Sunwaves în primăvară, așteptam cu mult entuziasm prestația lui Mihigh. Sâmbătă seara, în jur de 20:00, și-a făcut apariția și a urmat un set acompaniat de o atmosferă destul de dark, fără visuals, doar muzică și dans. Rețeta perfectă înainte de o dimineață cu Raresh.

Totul se face cu suflet dacă vrei rezultate şi sufletul nu-l poți minți. Nu e loc de compromisuri. – feeder insider w/ Mihigh

RARESH

Inconfundabilul zâmbet al lui Raresh a apărut la pupitru duminică dimineața și de aici a început o călătorie în universul muzical mereu surprinzător al băcăuanului. Un set plin de energie, linii de bass, un groove specific și piese ca Blue Effect de la Timofti sau eterna Taxi Funk a celor de la Cab Drivers au animat instantaneu atmosfera.

 

GESCU

Cele patru ore petrecute cu Gescu duminică dupa-amiaza au fost exact ce trebuia înainte de final. Afterhours, main sau warm up, piesele au curs perfect una după alta urmând un pattern care a fost baza celui mai reușit set din cadrul evenimentului, în opinia mea.

 

SUCIU & HERODOT

Suciu și Herodot au preluat ștafeta de la Gescu și au livrat, așa cum era așteptat, un set lung plin de variații de ritm și surprize, îmbinând piese de la Sepp, Cosmjn & LIZZ sau Soul Correction de la Afriqua.

O bilă albă pentru Guesthouse și cei de la Sunrise pentru faptul că s-a respectat legea și nu s-a fumat înăuntru. Sonorizarea a fost excelentă pentru că au existat boxe atât în față cât și în spate. Muzica a fost din nou eroul principal la SNRS48 și asta rămâne cel mai important lucru.

Words by Vlad Dumitrescu

btlt

1 Comment
  1. Bogdan Bogdy 3 years ago

    Cand va fi urmatorul ?? In 2018 ??
    Cum obtii pass ???

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2004 - 2020 feeder.ro, powered by Save or Cancel

CONTACT US

Send us an email using this contact form and we will get back to you as soon as possible, usually in 1-2 working days. Thank you! 😊

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account