Târg Dizainăr @ Casa di Peroni

  • by
Târg Dizainăr @ Casa di Peroni

Târg Dizainăr @ Casa di Peroni
6 – 7 August, 12:00

Designul românesc de produs este expus de Dizainăr, timp de 2 zile, pe plaja din Mamaia

În weekendul 6-7 august, la invitația Casa di Peroni, Dizainăr – magazinul exclusiv de design de produs românesc – vă dă întâlnire pe cea mai frumoasă plajă din România. Timp de două zile, plaja-restaurant Cafe del Mar din Mamaia va deveni gazda Târgului de design de produs și a petrecerii Dizainăr ce se va desfășura vineri, 5 august, începând cu ora 19.00. Târgul va fi deschis iubitorilor de eleganță, frumos și simplitate, sâmbătă și duminică, 6 și 7 august, în intervalul 12:00 – 21:00. Intrarea este liberă.

Consecvent în pledoaria pentru simplitatea obiectelor de design și a amenajărilor interioare, Dizainăr a selectat, pentru târgul din Casa di Peroni, atât design de produs consacrat, dar și accesorii, design grafic și obiecte de design “new entry” ale verii 2016. Portofoliul complet al magazinului Dizainăr cuprinde peste 600 de creații ale designerilor români, de la piese de mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri sau grafică și până la accesorii personale, decorațiuni, jucării sau obiecte de sticlă și ceramică.

Obiectele prezentate de Dizainăr, în weekendul 6-7 august, la târgul de design din Casa di Peroni sunt semnate de:

Accesorii: Atelier S, Byzans Reloaded, Don Papillon, Eventivity Accessorize, Florin Dumitru, Gabriel Geller, Irina Florea, Marele Deget Mare, Oana Boboc, Pompon, Remi Handmade, Sash Accessoires, Sebastian Roncea, Upside Down, Marie Nouvelle, Mădălina Andronic

Design de produs: Aerium, Atelier A4, Cai verzi pe pereți, Ceramic Sparrow, Florin Poptean, Meao, Mihnea Ghilduș, Ubikubi

Design grafic: Colorhood, Supersomething, Alexe Popescu & Publica

Primul târg de design de produs românesc de la malul Mării Negre, vă așteaptă în perioada 6- 7 august, pe plaja-restaurant Cafe del Mar Mamaia, în intervalul 12:00 – 21:00, într-o oază ferită de griji și stres, numai bună de întâlnire și de rehidratare, @Casa di Peroni.

 

PAGINĂ EVENIMENT

https://www.facebook.com/events/305910316425287/

Parteneri media Dizainăr: A List Magazine, Arhitext, Artivist, Assamblage – Scoala de Bijuterie Contemporana, Revista Caminul, Colorhood,Eco&deco, Design Driven, ELLE Decoration Romania, FEEDER.ro, FEMEI IN AFACERI, Garbo.ro, Igloo media, IQads, Kudika.ro, Modernism, Revista Mobila, Orasul Meu, Asociatia ORICUM, Radar de Media,SMARK, The Institute, Revista Zeppelin.

Ne vedem pe malul Mării Negre!

Dizainăr este platforma de design românesc ce reunește sub aceeași umbrelă ce este mai bun din potențialul României în materie de design.
www.dizainar.ro
www.facebook.com/dizainar
www.instagram.com/dizainar
București, strada Puțul cu Plopi 17 (zona Cișmigiu)
#dizainar #designromanesc #designeriromani #viatadedizainar

Leave a reply (we review all comments)