Marele Picnic ShortsUP @ Grădina Botanică

  • by
Marele Picnic ShortsUP @ Grădina Botanică

Marele Picnic ShortsUP @ Grădina Botanică
29 – 30 Iulie, 18:00

La final de iulie, în plină vară, filmele scurte se mută sub cerul liber. Vineri, 29 iulie și sâmbătă, 30 iulie, de la 18.00 până la 23.30, Grădina Botanică din București devine destinație de vacanță în mijlocul orașului și gazda a două seri cu filme scurte, muzică, proiecții multimedia și ateliere.

program detaliat, kit de picnic: http://goo.gl/rO9K7b

FILME
Pe covorul verde, proiectate pe un ecran gonflabil, scurtmetrajele de la Marele Picnic vor povesti despre evadare, nevoia de libertate și apropierea de natură, în două selecții pline cu ficțiune, comedie și animație. Programul de filme va fi diferit în fiecare seară și va rula între orele 21.30 și 23.30, savurat de spectatori pe iarbă, la răcoarea grădinii, de pe pături de picnic. Detalii: http://shortsup.ro/filmele-de-la-marele-picnic-shortsup/

EXTRA-FILM
Anul acesta poveștile de pe ecran vor împărtăși din energia muzicii jazz și funk. Trio-ul JazzyBIT, format din Teodor Pop (pian, claviaturi), Mihai Moldoveanu (bas) și Szabó Csongor-Zsolt (tobe) va încălzi atmosfera de vineri cu un concert live ce va provoca spectatorii la visare și la mișcare. Sâmbătă, filmele vor fi precedate de un video-mapping menită să pună în valoare unul dintre cele mai frumoase colțuri verzi din capitală prin culoare și lumină.

KIT DE PICNIC – DETALII DESPRE ACCES, REGULAMENT
Mai multe: http://shortsup.ro/kit-de-picnic-cinematografic-marele-picnic-editia-3/

Apropierea de natură în mijlocul aglomerărilor urbane e o nevoie importantă în lumea de azi, iar Marele Picnic o hrănește prin două seri de film și arte prietene cinemaului. La ediția a 3-a, evenimentul explorează memoria colectivă a cartierului Cotroceni și semnificația Grădinii Botanice în viața și istoria orașului. Pe lângă scurtmetrajele din program, spectatorii vor viziona pe 29 și 30 iulie, în premieră, o serie de video-testimoniale cu oamenii și poveștile Cotroceniului realizate de echipa ShortsUP în parteneriat cu asociația În Cotroceni.

Marele Picnic este un proiect finanțat în programul ”București, Orașul In-Vizibil”, realizat cu sprijinul ARCUB și Primăria Municipiului București.

Biletele la Marele Picnic pot fi achiziționate începând cu 12 iulie prin Eventbook, MyTicket și Eventim prețul de 25 de lei/ seară și 35 lei/abonament dar și la fața locului la prețul de 30 de lei/ seară sau 40 lei/abonament, în limita locurilor disponibile.

Leave a reply (we review all comments)