Jazz in the Grass 16: LUCAS Molina, Una Noche de Flamenco & Jazz Fusion @ Grădina Floreasca

  • by
Jazz in the Grass 16: LUCAS Molina, Una Noche de Flamenco & Jazz Fusion @ Grădina Floreasca

Jazz in the Grass 16: LUCAS Molina, Una Noche de Flamenco & Jazz Fusion @ Grădina Floreasca
29 Iunie, 19:30

Grădina Floreasca și Jazz Syndicate LIVE SESSIONS
prezintă

Jazz in the Grass 16 / LUCAS MOLINA – “Una Noche de Flamenco & Jazz Fusion”
29 iunie 2016, ora 19:30
Grădina Floreasca
(Bd. Mircea Eliade nr.16)

Această ediție de jazz îl are din nou ca invitat pe Lucas Molina cu un show în care stilul flamenco și jazz-ul se îmbină armonios înr-o seară andaluză.

Grădina Floreasca, oază de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, prezintă o nouă serie de concerte create pentru a încânta pasionații de muzică jazz. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș și acompaniată de un pahar sofisticat de vin, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă.

LUCAS MOLINA – “Una Noche de Flamenco & Jazz Fusion”
Lucas Molina, născut în anul 1985 în Buenos Aires, Argentina, a studiat dansul flamenco încă din copilărie, în paralel cu studiul intrumentelor de percuție clasice și tradiționale arăbești. În 2004 a reușit să plece în primul său turneu mondial organizat alături de Arabian Dance Company, avându-l la conducere pe celebrul coregraf intenațional Amir Thaleb.

Protagoniștii show-ului, LUCAS MOLINA (Argentina), alături de invitații săi speciali, saxofonistul Costin Roșu și virtuosul chitarist Cătălin Vlad, ne invită la o seară plină de viață, culoare, și romantism, unde muzica și dansul, coardele chitarei sau bătăile cajonului ori castanetelor de Flamenco vor fuziona cu sunetele blue & Jazzy.

facebook.com/FlamencoMyWay.LucasMolina

JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS, partenerul și co-organizatorul stagiunii, vă propune pentru acest sezon o serie de concerte cu adevarat de excepție, găzduite de Sala Radio din București (mai multe detalii pewww.eventim.ro):
* ELEVATION (USA) feat. Lucian Ban – “Songs from Afar” – 6 Octombrie
* JACK DeJOHNETTE feat. RAVI COLTRANE: 3 Noiembrie
————————–————–

Leave a reply (we review all comments)