Baba Dochia @ Control

  • by
Baba Dochia live at Control

Baba Dochia @ Control
12 Martie, 21:00

Baba Dochia, trupa de electronic-rock din Cluj-Napoca, revine în Control.

“these guys set the bar up a bit higher for all other Romanian bands, in terms of vision, what they create and (very important) how they perform.” (DelaHaze FM)

„Baba Dochia rulează. De aceea m-am bucurat să văd că și trupa care îi poartă numele face la fel. Clujenii combină muzica rock cu cea electronică și le iese bine.” (VICE România)
▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Baba Dochia reprezintă la ora actuală una dintre cele mai originale trupe din România, cu un stil mixt între muzica electronică și muzica rock. În producțiile lor, precum și în concertele live, folosesc chitară, tobe, theremin, synth-uri și alte instrumente electronice.
Concertul lor beneficiază de live visuals și de o instalație de lumini proprietară ce reacționează în timp real la muzica trupei.
Revista Sunete i-a nominalizat la Premiile Sunete în anul 2014.
Până acum au concertat la festivaluri precum Peninsula, Street Delivery, Fân Fest, Basm Festival, Durușa SummerHills, și în cele mai importante cluburi de profil din țară.
În septembrie 2015 au lansat primul lor album, intitulat XII Lambskins, material primit foarte bine de public și de mediul online.

Facebook: https://www.facebook.com/BabaDochiaMusic
YouTube: https://www.youtube.com/user/BabaDochiaBand
Bandcamp: https://babadochia.bandcamp.com/

Leave a reply (we review all comments)