Alltimeclubbing pres. Green Velvet & 1 Year of Alongside Artists @ TERRA Events Hall

  • by
Alltimeclubbing pres. Green Velvet & 1 Year of Alongside Artists @ TERRA Events Hall

Alltimeclubbing pres. Green Velvet & 1 Year of Alongside Artists @ TERRA Events Hall
18 Martie, 22:00

AllTimeClubbing se avanta cu viteza luminii, astfel ca pe 18 Martie, intr-o locatie noua – TERRA Events Hall, sarbatorim un an de la formarea agentiei de booking Alongside Artists si il aducem in premiera in Romania pe legendarul Green Velvet.

Alltimeclubbing – locul unde muzica este prețuită ca și religie, unde ringul de dans nu are limite, unde mulțimea este unită și se topește pe ritmul muzicii, unde există doar două reguli : ascultă și trăiește.

De peste 2 decenii Green Velvet sau Cajmere, cum mai este cunoscut, are o activitate continua si un succes rasunator. Este considerat “pionier” comunitatea globala a muzicii electronice pentru piese celebre ce-au fost lansate pe parcursul a 20 de ani: Percolator, Flash, Bigger than Prince, Brighter Days and La La Land.
Green Velvet ajunge in premiera in Romania – sa-l primim cum se cuvine!

Giuseppe Cennamo este artistul a carui piesa Dance till tomorrow , semnata Desolat a fost printre cele mai ascultate piese ever, pentru ca exista in set-ul tuturor dj-ilor. In 2013 si-a lansat EP-ul Changes la casa de discuri SCI+TEC a lui Dubfire.
In ultimii 5 ani Giuseppe a pus muzica din Miami la Ibiza, de la Berlin la Paris si in mai toate cluburile mari ale lumii. Talentatul napoletan este pe val, ca si cariera lui de alfel, iar daca nu-l prinzi la pupitru cu siguranta o sa-l gasesti pe ringul de dans.

Luca M, membrul Alongside Artists care împreună cu JUST2, au cea mai de success piesă a anului 2015,“The Power”, vine să ne zguduie creierii cu tech house-ul său de calitate.

Atapy este unul dintre cei mai placuti si apreciati artisti romani.Nu are nevoie de foarte multe cuvinte, pentru ca toata lumea il cunoaste. Single-urile sale au atras atentia si contributia unor artisti precum M.A.N.D.Y./Dubfire/Laurent Garnier/Ritchie Hawtin/ Tom Budden/ Djuma Soundsystem/Someone Else/Jacuzzi Boys/Brothers Vibe. In prezent, Atapy are colaborari cu artisti renumiti din LA precum Louisahhh!!! si Cari Golden, vocalisti care lucreaza cu nume mari ale muzicii electronice underground.

Nusha este artista cu cea mai mare ascensiune in randul dj-itelor din Romania.A evouluat rapid, si sigur, ajungand sa puna muzica altaturi de cele mai mari nume din industria muzicii electronice , precum : Solomun, dOP, Audiofly, James Zabiela, etc.
Motto-ul sau este “daca vrei sa dansezi pana ce-ti plang tenesii…atunci asculta-mi muzica” .

Our fellow Punu și-a lansat EP-ul de debut în luna septembrie a anului trecut la Sintope Digital, label-ul administrat de NTFO. EP-ul conține trei piese care exprimă sunete profunde și ritmuri minimaliste. Cea mai recentă productie a sa o reprezintă remix-ul lansat la Cimelde “Atapy Feat. Sivesgaard – Beating Strong (Punu Remix)”.

Bilete regular in avans: 40 ron

*Biletele in avans sunt in numar limitat!
*Cu biletele in avans se intra pe tot parcursul serii.

Info: Elly – 0745 044 515
Rezervari mese – Amalia – 0735 315 034

Bilete la intrare:

50 ron inainte de 00:00
60 ron dupa 00:00

Bilete VIP – 70lei

Accesul la eveniment se face incepand cu ora 22:00.
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.
Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 00:00, in caz contrar trebuie sa platiti din nou contravaloarea biletului de intrare.

Pentru acreditari de presa va rugam contactati: eliza@alltimeclubbing.com
Pentru parteneriate media si sponsorizari: eliza@alltimeclubbing.com

Leave a reply (we review all comments)