BlackOut w/ James Zabiela, Nusha, JUST2, Ulises @ Expovest Timisoara

  • by

Dorinţele arzătoare ale crowd-ului ne fac şi pe noi să ne dorim mai mult, şi mai mult. Astfel că, sambătă, 5 martie – la Expovest, Dj-ul votat ca având una din cele mai bune tehnici de mixat din lume, James Zabiela – cel ce s-a născut electric, ajunge în Timişoara pentru a ne da o lecţie de dans şi muzică bună!

James Zabiela a fost pentru prima dată în Timişoara în cadrul evenimentului House Parade, în 2013, când presa a spus că “James Zabiela este un DJ mult prea şmecher pentru publicul timişorean”.
Noi ştim însa că lucrurile s-au schimbat din 2013 şi până acum, iar crowd-ul nostru este unul de invidiat. Mereu am spus-o şi o vom mai spune. Precizăm doar atât: let the good vibes roll. De aici şi cheful de dans!
Alături de “magicianul din Southampton” se alătură membrii Alongside Artists, care au un istoric bogat în ceea ce priveşte party-urile din Timişoara şi nu numai!
Şi anume JUST2 – cel ce nu te lasă să pleci repede acasă, Nusha – cea ce-ţi dă de sar până şi siguranţele, şi Ulises– cel ce face un warm-up de invidiat.

Reţeta completă de sâmbătă, 5 martie sună cam aşa:
Ingredient principal – James Zabiela, condimentat cu puţin iute – JUST2 şi Nusha , iar sarea, esenţială-n orice se prepara – Ulises.
Dansul are loc la Hotel Senator & Expovest – singura locaţie din Timişoara care poate găzdui un număr mai mare de 1000 de persoane!
Ca o paranteză trebuie să precizăm că se va dansa mult, deci încalţările adecvate sunt cele care va vor face seara cu adevărat de neuitat!

– Audio: Funktion-One (Official)

– Garderobă: DA

Bilete regular în avans: 25 ron
Bilete la intrare:
30 ron înainte de 12
40 ron dupa 12
50 ron Bilete VIP

Biletele VIP presupun accesul la zona de mese şi bar special amenajate pentru acest spaţiu, precum şi la backstage.

Rezervări mese + bilete V.I.P în avans:
Elly: 0745.044.515
Bianca : 0724 788 545
Alex: 0762.765.856

Accesul la eveniment se face începand cu ora 23:00
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.
Ieşirea din locaţie nu este permisă până la ora 01:00, în caz contrar trebuie să plătiţi din nou contravaloarea biletului de intrare.

Leave a reply (we review all comments)