Anonymous Presents : Edu Imbernon @ Kristal Glam Club

  • by

Anonymous Presents : Edu Imbernon @ Kristal Glam Club
30 Ianuarie, 23:00

Prima petrecere Anonymous din 2016 va aduce la pupitru 2 dintre cei mai in forma dj spanioli Edu Imbernon, recent premiat la VMA 2015 si Manu Gonzalez premiat la Dj Awards 2015. Celor doi iberici li se mai alatura fratii Alex & Mircea Babescu si nu in ultimul rand Livia Andrei pe care o sarbatorim pe 30 ianuarie!

Edu Imbernon este unul dintre artistii muzicii electronice care a cunoscut o ascensiune rapida. La 21 de ani era cel mai tanar dj pe locul I in topul Beatport, colaborand cu artiști precum Los Suruba, Coyu, Uner, Maya Jane Coles, Hot Since 82… etc.
Edu revine in Romania, de aceasta data din postura de Cel Mai Bun Artist de Tech House si Cel Mai Bun Artist spaniol din 2015, meritele sale fiind apreciate de Vicious Music Awards, artist aflat pe val si care de fiecare data a a incantat inimile publicului bucurestean.

Manu Gonzalez nu este nici el strain de Bucuresti, el fiind prezent la MAD World 2014 si chiar in Kristal Glam Club in urma cu ceva timp. Rezident la clubul Sankeys (Ibiza), tanarul dj si producator promite multe si confirma toate asteptarile; fiind apreciat de artisti precum Marco Carola, Luciano sau Dj Sneak.

Alex & Mircea, cunoscuti si ca fratii Babescu, ne incanta mereu simturile muzicale cu aceeasi pasiune ca de fiecare data, cu cea mai buna muzica underground.

Blonda si exotica Livia Andrei, prezenta feminina cu cea mai rapida ascensiune, pe care o vom sarbatori in cadrul evenimentului de sambata.

Pretul unui bilet la intrare va costa 40 lei pana in ora 24:00 si 50 lei dupa ora 24:00. Organizatorii isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Info & Reservation: 0726.210.028

This is a private party! We reserve our right to select our party people!
Minors can’t attend the event.

Thank you for understanding!

Leave a reply (we review all comments)