Revelion în culori @ Acuarela Bufet
31 Decembrie, 22:00
2015 a fost pentru cei mai mulți dintre noi un an destul de închis și plin de greutăți.
Am decis să îl închidem cât mai ușor și mai colorat: baloane, electro-funk și un meniu bun de dansat și ciocnit ca între prieteni.
Vă povestim discret ce vă așteaptă aici, la Bufet, în ultima zi de 2015:
* 2016 baloane colorate
* gustărică bogată și atent aleasă a la Chef Mike Moisei
* music all night long by Heion
* setup de party
* open bufet
*open bar valabil până la ora 05.00
* cadou de început de an
* 75 locuri disponibile
350 lei (înainte de 23 decembrie)
400 lei/ persoana (de pe 24 decembrie)
Pentru detalii și rezervări: 0741403238/ 0721483051.
Pentru experiența întreagă în culori, ne vedem pe 31 decembrie!
La mulți ani în culori !
Open bar: draft Zăganu, Heineken, Harghita, Silva neagră, Cocktails, J&B, Gordon’s, Absolut Vodka, Havana Rum, Tequila, Aperol Spritz, Hugo, Prosecco, vin, cafea, ceai, apă —-valabil până la ora 05.00.
Open bufet:
1. Gustărica – începutul
– asortimente de quiches> Zorba,Green eggs and ham, Smurfs & Porks
– Prosciutto cu roșii cherry și mozzarella Bocconcini lângă turtă de măsline și pesto de busuioc
– tartine cu mousse de ton
– salată tabouleh
– guacahumus
– salată de boeuf
– lollipops de brânzeturi cu struguri
– chorizo Milano cu cașcaval afumat
2. Gustărica lovește din nou
– turta cu prosciutto, mozzarella și roșii cherry
– turta din diferite brânzeturi
– croissant cu șuncă și cașcaval
– pate en croute din rață și porc
3 Gustărica un nou început
– vrăbioară de vită marinată în sos de piper cu dulceață de ceapă
– pulpă de porc și piept de porc marinat în ulei de măsline lime și oregano servit cu sos tzatziki
– pui Tiki Masala în stil Tandori cu usturoi , verdețuri și condimente indiene
4. Garnitura Gustăricilor
– ratatouille cu usturoi, vin alb, rozmarin și sos de roșii
– cartofi la grătar tavaliti prin sos pesto
– orez bazmati cu unt, ceapă, ghimbir, șofran și usturoi
– turte grecești cu unt și usturoi din belșug