O noapte la Palat @ Casa Universitarilor

O noapte la Palat: noaptea oficiala a bunului gust

În ajun de anul nou, când o stea să se nască și luna să se trezească, cetele de flăcăi vin la urat pe înserat la “O noapte la Palat”. Ursul, Capra, Bunghierii, Căiuții, Malanca, Jienii, Mascații.

Meșteri care mai de care, muzica și dansul, vinul ce se lasă cu roșu în obraji, ciupitul de “nu mă trezi”, dantelăria migăloasă a Palatului, aerul impunător, prietenii săltăreți și artiștii petrecăreți te așteaptă în ceată de flăcăi să aruncați împreună cu semințe de grâu în pragul de anului nou ca să fie cu noroc măi măi măi.

Iar dacă soarta e de partea ta, poate îți pui o dorință la o stea și-o săruți pe mândra ta. Când se topește de miezul nopții, toți flăcăii noștri înalță paharele la lună și se pupă pe obraz.

Și iată! Ceasul arată 00.00.
Bine ai venit la “O noapte la Palat”, noaptea oficială a bunului gust.

Salonul Florentin, Sala de Lecturi, Salonul de Marmură, Cabinetul Ministrului, Salonul de Șah, Sala de Spectacol. Toate acestea deschid ușile Anului Nou.

2 scene muzicale, artiști atent selectați, momente live, DJ independenți, expoziție improvizată de artă contemporană, colecție de veioze cu bufnițe speriate în lemn, lampadare înalte și curajoase și o cină sănătoasă servită de PopUp Dinner. Toate acestea sub acoperișul unei clădiri din centrul Bucureștiului, o clădire cu o arhitectură impresionantă pe care o poți confunda foarte ușor cu un Palat: Casa Universitarilor.

Ce ne aduce noaptea oficială a bunului gust?

Acces două scene muzicale
Salonul de Marmură și Sala de Spectacol: două scene muzicale cu invitați speciali. Live acts, ritmuri dansante de retro-electro, groovy, funk, boogie all night long. Poți să faci oricând switch între stiluri și vibe-uri diferite. DJ play that song!

Lounge pentru fiecare grup
Odată cu prețul biletului achiziționezi și locul în lounge-ul dedicat: aducem în cadrul locației un număr de seturi de canapele, măsuțe și pufuri pentru ca fiecare invitat să beneficieze de un spațiu unde să se relaxeze în pauza de la dansat. Adică fiecare grup va avea lounge-ul lui dedicat. Acesta este aprovizionat cu un set de băuturi.

Open Bar all night
Dacă îți dorești să încerci cocktail-uri, shot-uri sau alte băuturi experimentale, atunci ești așteptat la bar căci băuturile sunt deja incluse în prețul biletului.

Cină pregătită de PopUp Dinner
Echipa PopUp Dinner lucrează 24/24 în bucătăria Casei Universitarilor: aici cuptoarele sunt calde non-stop pentru ca preparatele să ajungă proaspete pe masa invitaților noștri în Noaptea de Anul nou.

Expoziție, videomapping, surprize
Expoziție de artă improvizată cu ajutorul Unicat.
Joacă-te la console 8bit sau intră în universul vatei de zahăr pe băț. Explorează grădina noastră și găsește foișorul ascuns.

Videomapping by Dan Basu.
Artiști locali: https://unicat.co/

Locația
Casa Universitarilor este o clădire impresionantă, locul unde privirea îți este furată de firidele înscrise cu migală și dantelărie fină în piatră veche. A fost construită după planurile arhitectului dalmat Luigi Lipizer, reunind elemente de factură romantică și neogotică ce îi conferă un aer măreț, somptuos, monopolizând atenția încă de la intrare.

Live acts & DJ independenți

SUBCARPAȚI
Cei de la Subcarpați pregătesc un moment unic doar pentru noi. Îi invităm în Sala de Spectacol pentru ca noul an “să se audă pe deal, să se audă pe văi”. Iar dacă ești pregătit să îi întâlnești așa cum îi știi, află că ți-am dat planurile peste cap, căci vor deschide noul an cu un moment special.
subcarpati.com
facebook.com/subcarpati/

Otherside
Deschid seara live în Salonul de Marmură.
soundcloud.com/othersidemusicofficial

Brother Tzuc
Ne așteaptă cu un sound electro-insumental, funk&jazz.
facebook.com/brother.tzuc/

Amber Amber
Seturile sale sunt un voiaj cosmic care trece prin diferite ere si continente muzicale, de la soul, disco si early house la Bollywood si Sublime Frequencies.
m.mixcloud.com/amber_amber/melodies-of-love/

Emap
Pregateste un warm up de cea mai bun calitate in Sala de Spectacol
soundcloud.com/mup

BubbleBoy
Ne invita la dans cu mixurile sale so groovy.

BILETE (only 250 tickets)
400 lei Early Bird în perioada 3-15 decembrie 2015 >>> SOLD OUT TICKETS PENTRU EARLY BIRD!
450 lei în perioada 16-25 decembrie 2015 (în limita a 200 de bilete).

RESPONSABILITATE
În cadrul Casei Universitarilor fumatul este interzis, însă facem tot posibilul să construim un smoking lounge dedicat. We’ll keep you posted!

CONTACT
office@ohabeach.ro
Cristian: 0744.910.307
Mihai: 0720.296.386

Leave a reply (we review all comments)