Ubikubi + Kitra @ NOD Makerspace

  • by

Ubikubi + Kitra

Ubikubi + Kitra @ NOD Makerspace
16 Decembrie, 18:00

Ubikubi și Nicu Duță, aka Kitra, își alătură, la sfârșit de an, resursele creative într-un proiect cu scop caritabil.

Kitra va transpune câteva din artwork-urile sale pe farfuriile de ceramică Flying Saucers, create de Dragos Motica pentru Ubikubi. Rezultatul se va materializa într-o ediție limitată Flying Saucers. Seturile de farfurii personalizate cu pattern-urile desenate de Kitra vor fi prezentate publicului pe 16 decembrie, la NOD makerspace, în cadrul unui eveniment special, deschis publicului. Obiectele vor putea fi achzitionate în cadrul expozitiei cu vanzare organizate în seara evenimentului, iar încasările vor fi donate catre asociatia AMAIS.

Kitra este un artist vizual multidisciplinar, cunoscut pentru semnătura unică în proiecte de street art, artwork-uri și ilustrații, dar și pentru predilecția pentru media neconvențională.
www.kitrakitra.com
facebook.com/kitrart
feeder insider w/ Kitra [ro]

feeder insider w/ Kitra [en]

Ne numim Asociaţia Metodelor Alternative de Integrare Socială. Suntem un grup de oameni tineri, cu multe idei şi entuziasm. Majoritatea am terminat Facultatea de Arhitectură, aşa că urmărim să folosim spaţiul drept instrument principal în proiectele noastre. Dorim să dezvoltăm un spaţiu care să aibă ceva de spus tuturor simţurilor, nu doar văzului. Vrem să trecem mai departe de dimensiunea vizuală exagerată pe care majoritatea lucrurilor o manifestă în ziua de azi şi să arătăm că poate există mai mult decât pare la prima vedere. Din aceste considerente, dorim ca proiectele noastre să includă şi persoane cu deficienţe de vedere. Pentru că ele au cunoştinţe pe care nu le avem, au cu totul altă percepţie asupra spaţiului şi au celelalte simţuri mult mai dezvoltate.

Program:
Miercuri – Deschiderea expozitiei: 18.00- 21.00
Sâmbătă – Duminică: 15.00 – 21.00
Vineri, Luni și Marți: 17.00 – 21.00

fb event

Leave a reply (we review all comments)