CONCURS: Crăciun de pus în ramă

CONCURS Crăciun de pus în ramă

CONCURS Crăciun de pus în ramă

[UPDATE] Concursul s-a încheiat, iar Moș Crăciun a pornit la drum.

Felicitări, Diana Solomon! Cadoul tău te așteaptă la standul Colorhood de la târgul Made in RO Duminică, 20 Decembrie. Nu uita să-ți chemi un/o prieten(ă), pentru că ai câștigat și o invitație dublă la târg!

 

Dragă Moș Crăciun,

Nici nu mai știu când am intrat prima oară pe feeder.ro. Am pierdut șirul locurilor ieșite din comun pe care le-am descoperit împreună și al petrecerilor și expozițiilor spre care mi-a îndreptat pașii. Un lucru însă nu uit să verific săptămânal, de aproape 2 ani încoace: rubrica Insider, unde citesc pe nerăsuflate interviuri cu artiști care mă inspiră.

Mereu mi-a fost imposibil să nu visez, după fiecare lectură, la câte un vinyl, o ilustrație, o jucărie din lemn, ceramică sau rășină, făcute de artistul prezentat în acea zi de miercuri – iar astăzi am aflat că visele mele sunt pe cale să devină realitate.

Feeder a pornit un concurs pentru iubitorii de ilustrație adevărați, iar premiul e un print de artă de la Livia Coloji: 30×40 cm de bucurie pură, imprimată cu drag și grijă de prietenii de la Colorhood.

Nu trebuie decât să le arăt o poză cu o ilustrație care-mi înveselește casa, fie că o atașez într-un mail cu subiectul „Concurs de Crăciun”, trimis la feeder@feeder.ro, fie că răspund într-un comment cu un link către poza mea

Pe 18 Decembrie la ora 18:00 se închide concursul, iar până în zori se anunță câștigătorul, care-și va ridica printul de la târgul Made in RO, la standul Colorhood. Ceea ce face ca premiul să fie, de fapt, dublu: include și intrarea liberă la cel mai simpatic târg de design românesc!

Așa că voiam să te anunț, Moșule, că nu mai e cazul să cobori pe hornul meu de Crăciun. Anul acesta, cadoul perfect vine de la Feeder.

4 thoughts on “CONCURS: Crăciun de pus în ramă”

  1. Ada, Daniela, Vali,

    Pentru a participa la concurs trebuie să ne trimiteți o poză cu o ilustrație pe care o aveți deja, fie că ați cumpărat-o sau ați primit-o.

    Mai aveți timp să vă înscrieți până vineri 18 Decembrie la ora 18:00, așa că succes!

Leave a reply (we review all comments)