Zoom pe Zambaccian: Vizită interactivă @ Muzeul Zambaccian

Zoom pe Zambaccian - Vizită interactivă la Muzeul Zambaccian

Zoom pe Zambaccian - Vizită interactivă la Muzeul Zambaccian

Zoom pe Zambaccian: Vizită interactivă @ Muzeul Zambaccian
12 – 13 Decembrie, 11:00-18:00

ARCEN, în parteneriat cu Muzeul Național de Artă al României, organizează sâmbătă, 12 decembrie și duminică, 13 decembrie, în intervalul orar 11.00 – 18.00, evenimentul „Zoom pe Zambaccian – Vizită interactivă la Muzeul Zambaccian”.

ARCEN şi MNAR propun un traseu inedit prin Muzeul Zambaccian (str. Muzeul Zambaccian, nr. 21A), realizat cu ajutorul unei broșuri care conține o serie de întrebări, indicii şi provocări legate de exponatele din muzeu. De la aspecte legate de tehnica picturală, la detalii despre viziunile artistice sau despre viața pictorilor prezenți în Muzeul Zambaccian, vizitatorul va afla într-un mod interactiv informații esențiale pentru aprofundarea experienței muzeale.

Broşura interactivă este un experiment ARCEN, pentru că este documentată și concepută împreună cu un grup de 25 de elevi selectați dintr-o serie de licee din București care au urmat în lunile noiembrie – decembrie cursul „Muzee de povestit mai departe. Importanța spațiului public cultural”, din cadrul proiectului educațional ARCEN „Noi suntem orașul. Voluntariat avizat”.

Traseul poate fi parcurs individual de către vizitatorii mai mult sau mai puțin avizați, într-un interval de aproximativ o oră și jumătate. Broșura „Zoom pe Zambaccian” va fi disponibilă și în limba engleză și va putea fi folosită în permanență ca instrument de vizitare interactivă a muzeului.

Accesul la eveniment se realizează doar pe bază de rezervare, completând formularul de înscriere:
http://doodle.com/poll/6nddh3mhqk7sqmyv

Biletul de intrare la Muzeul Zambaccian este de 7 lei/ adulți, 2 lei/ elevi, studenți.

Proiectul NOI SUNTEM ORAȘUL. VOLUNTARIAT AVIZAT este un proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.
fb event

Leave a reply (we review all comments)