Concert Crowd Control & Rodion GA @ Grădina cu filme – Cinema & more

Crowd Control & Rodion G.A

Crowd Control & Rodion G.A

Concert Crowd Control & Rodion GA @ Grădina cu filme – Cinema & more
24 Septembrie, 20:30

Trupa Crowd Control lansează primul clip de pe mixtape-ul Loud Blood Youth, printr-un concert alături de Rodion G.A, joi, 24 septembrie 2015, de la ora 20:30. Evenimentul propune continuarea întâlnirii a două lumi, trecutul muzicii electronice românești cu noul val de indie-electro.

Mumuș și Rodion Crowd Control prezintă universul Paradox.
Primul single de pe mixtape-ul Loud Blood Youth este reinterpretarea cântecului Paradox de pe discul Rodion G.A, Behind The Curtain, cel mai nou album lansat de Rodion Ladislau Roșca.

Echipa de producție video Mumuș împreună cu trupa Crowd Control au coprodus și realizat un nou material vizual care completează conceptul Loud Blood Youth și accentuează juxtapunerea dintre doua universuri și lumi paralele: avangarda muzicii electronice românești și noul val de electro-fusion.

Crowd Control au lansat până acum trei EP-uri, Game Over, Select Start și Loading Please, lansat la labelul Dubkraft/ False Flag Operation – primul album românesc no.1 în iTunes Alternative Releases.

Rodion G.A. nu mai are nevoie de introducere, el este activ din anii șaptezeci. Are trei albume lansate la casele de discuri Strut Records și Barely Breaking Even din Marea Britanie și a susținut zeci de concerte și câteva turnee internaționale din 2013 și până în prezent. Ultimul său album, Behind The Curtain, a fost promovat printr-un turneu de succes în Franța, Germania, Spania, Belgia, Italia și Anglia. Rodion Ladislau Roșca declară că pregătește curand încă cinci albume.

Intrare: 21,38 de lei

Leave a reply (we review all comments)