Dizainăr la BIFE-SIM 2015 @ Romexpo

Dizainar @ Romexpo

Magazinul concept Dizainăr expune la BIFE-SIM 2015

Dizainăr la BIFE-SIM 2015 @ Romexpo
19-23 Septembrie

Toamna se numără produsele de design românesc la standul Dizainăr @ BIFE-SIM 2015.

Cu aceeași pasiune pentru designul românesc, Dizainăr participă pentru al treilea an consecutiv la Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii BIFE-SIM. La standul Dizainăr, publicul interesat să-și personalizeze amenajările cu produse autohtone se va putea inspira și va putea alege din cele peste 50 de obiecte expuse, semnate de designeri români. Târgul BIFE-SIM va avea loc în București, între 19 și 23 septembrie 2015, în spațiul expozițional ROMEXPO.

În perioada 19-23 septembrie, la invitația APMR – Asociației Producătorilor de Mobilă din România, magazinul concept Dizainăr le dă întâlnire iubitorilor de design românesc la cel mai important eveniment expozitional al industriei de profil din România, BIFE-SIM. Consecvent în pledoaria pentru simplitatea obiectelor și a amenajărilor interioare, Dizainăr va prezenta cele mai noi produse din portofoliu alături de cele mai de succes piese de design românesc ale anului 2015. Portofoliul Dizainăr cuprinde peste 200 de creații ale designerilor români, de la piese de mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri sau grafică și până la accesorii personale, decorațiuni, jucării sau obiecte de sticlă și ceramică.

“Unul dintre cele mai importante lucruri pentru noi a fost întotdeauna să integrăm designul în viața de zi cu zi a clienților magazinului, cât și a noastră. Așadar, anul acesta la târgul BIFE-SIM, ne-am propus să arătăm și celor care încă nu ne sunt clienți cât de frumos este să te lași învăluit de designul românesc atunci când îți amenajezi apartamentul, cafeneaua, biroul sau locul de joacă; standul Dizainăr la BIFE-SIM promite să fie o experiență de imersiune în designul românesc.spune Mihnea Ghilduș, fondatorul magazinului Dizainăr.

Standul 46B destinat magazinului Dizainăr este deschis publicului în perioada 19 – 20 septembrie 2015 (sâmbătă – duminică) între orele 10:00 – 18:00 și 21 – 23 septembrie 2015 (luni – miercuri) între orele 10:00 – 19:30 și este localizat în Pavilionul C4-C5, Centrul Expozițional ROMEXPO.

Leave a reply (we review all comments)