CineParK @ Parcul Herăstrău

CineParK

CineParK @ Parcul Herăstrău
3 Iulie – 9 August, 19:30

Pe 3 iulie se redeschide cinematograful în aer liber – CineParK din Herăstrău!

Primăria Municipiului București, prin creart– Centrul de Creație, Artă și Tradiție, redeschide în perioada 3 iulie – 9 august 2015, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, cinematograful în aer liber – CineParK.

Aflat la a patra ediție, CineParK este un spațiu dedicat oamenilor care caută neconvenționalul și care preferă să își petreacă timpul sub cerul liber, fiind o alternativă gratuită și accesibilă la cinematograful clasic. Conceptul evenimentului de ,,cinema în aer liber” oferă publicului o altfel de experiență cinematografică care conturează atmosfera grădinilor de vară, unde plăcerea vizionării se împletește cu bucuria de a petrece o seară în mijlocul naturii, departe de aglomerația orașului, alături de prieteni.

Timp de 6 weekenduri, bucureștenii au la dispoziție un program ce include aproximativ 30 de filme de referință, ce aparțin tuturor genurilor cinematografice. Nici cei mici nu au fost uitați, sunt așteptați cu seriale de animație în fiecare sâmbătă și duminică de la orele 18:00.

The November Man”, cu Pierce Brosnan în rolul principal, difuzat vineri, 24 iulie, de la 19.30, „O săptămână de pomină” (The Longest Week) sau „Fury”, ultimul film al lui Brad Pitt, difuzat sâmbătă, 4 iulie, de la 19.30, sunt doar câteva dintre blockbusterele oferite de Digi Film, ce pot fi urmărite la CineParK. Digi Play pune la dispoziție, gratuit, cinefililor peliculele „Luptătorul” (The Wrestler), „Fata care s-a jucat cu focul” (The girl who played with fire) sau „Concertul” (The Concert). Și pentru cei mici oferta Digi Play este una bogată. Ei sunt invitaţi să intre în Dulapul lui Chloe, să se scufunde alături de Olly şi să ia parte la aventurile fraţilor Staines.

Anul acesta CineParK oferă publicului noi atracții și o înfățișare diferită, fresh și modernă. Vor fi proiectate, ca în fiecare an, pe un ecran în aer liber, filme artistice de acțiune, dramă, mister, comedie, thriller și aventuri în fiecare vineri, sâmbătă și duminică de la orele 19:30.

În Parcul Herăstrău – intrarea Charles de Gaulle, va fi amenajată o zonă specială, în care spectatorii vor putea sta pe iarbă sau pe scaune, alături de familie şi prieteni. Noutatea din acest an constă în zona lounge unde publicul se poate relaxa la sfârșit de săptămână.

Accesul publicului în cadrul evenimentului CineParK este gratuit.

Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook CineParK și site-ul nostru oficial pentru a fi la curent cu programul actualizat al filmelor pe care le puteți viziona în fiecare weekend, precum și cu eventualele modificări survenite pe parcursul evenimentului.

Accesul publicului în cadrul evenimentului CineParK este gratuit.
Programul evenimentului este următorul:

Programul evenimentului pentru fiecare weekend, în perioada mai – august este următorul:

Vineri:
ora 19.30 – 21.00: film artistic

Sâmbătă:
ora 18.00 – 19:00: film pentru copii
ora 19.30 – 21.00: film artistic

Duminică:
ora 18.00 – 19.00: film pentru copii
ora 19.30 – 21.00: film artistic

1 thought on “CineParK @ Parcul Herăstrău”

  1. Oare de ce este asa de complicat sa vezi programul proiectiilor pe intreaga perioada anuntata. Mi se pare singura, dar foarte importanta info care nu este la indemana pe net. Altfel te-ai putea gandi ca se doreste ca prezenta sa fie stavilita. Nu-i cazul, v-o spune unul care a fost la proiectia Concertul si n-a fost nici o problema cu nr celor prezenti.
    O fi o gaselnita bucuresteana, intr-o mai mult decat generoasa actiune a RCS-RDS/DIGI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads