VOTE your favourite sets participating in the feeder sound II OPEN CALL for DJs KIDS LOVE DESIGN Online Market feeder sound OPEN CALL TRACKS 2020

Sarbatorim 7 ANI DE CLUJLIFE! w/ Cristi Cons / Alexandra / Mihigh @Club Midi
23 Ianuarie, ora 23:00

Cristi Cons [Amphia / Sunrise]
Cu un background plin de teorie muzicala si cu o ureche foarte fina, Cristi si-a gasit influentele in jazz, dub, experimental dar si muzica clasica, ajungand in numai doi ani direct la productie, impreuna cu vesnicul camarad Vlad Caia, cu care a facut echipa si pentru proiectul SIT – feeder insider.
Influentele in zona electronica i-au fost conturate de Rhadoo, urmand ca Nutatia, una dintre primele-i productii, sa fie inclusa pe [a:rpia:r] 05 – Jurnal de bord.

https://soundcloud.com/cristi-cons

Alexandra [Sunrise]
Alexandra aduce in rosterul agentiei Sunrise, dominat pana de curand de baieti, acel impuls feminin, rafinat, dar energic. Indragostita de vinyluri, inspirandu-se din diferite stiluri de muzica, artisti, arte sau alte placeri ale vietii – de la Zip la Herbert, de la [a:rpia:r] la jazz, de la Jim Jarmusch la tequilla, Alexandra nu doreste sa isi eticheteze stilul sub anumite genuri muzicale.

https://soundcloud.com/whateveristic

Mihigh [MRR / Sunrise]
Un adept al sunetelor obscure, nonconformiste si hypnotice, acestea alcatuind un stil aparte, de poveste, in constanta dezvoltare. Adept minimal house, intr-o forma mai profunda, dar si techno in egala masura, Mihigh e apt sa ofere un altfel de vibe oricarei petreceri. De primit cu urechile ciulite si picioarele in miscare.

Pret intrare: 20 / 30 lei

fb event

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2004 - 2020┬áfeeder.ro

CONTACT US

Send us an email using this contact form and we will get back to you as soon as possible, usually in 1-2 working days. Thank you! ­čśŐ

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account