Să Film!: „Omulan” (regie Matei Branea) + „Toto și surorile lui” (regie Alexander Nanau)

Să Film!: „Omulan” (regie Matei Branea) + „Toto și surorile lui” (regie Alexander Nanau)
16 Ianuarie, 18:00 – 22:00

UNATC București şi Film Menu prezintă vineri 16 ianuarie, în sala de cinema din UNATC, proiecția a două filme românești recente. La ora 18:00 va avea loc premiera scurtmetrajului „Omulan”, realizat de Matei Branea. Filmul va fi proiectat cu sprijinul N-Graphix. Apoi, de la ora 19:30 va urma proiecția documentaruluiToto și surorile lui”, realizat de Alexander Nanau. Filmul va fi proiectat cu sprijinul HBO România.

Programul „Să Film!” de vineri, 16 ianuarie 2015 (UNATC – sala de cinema):
ora 18:00 Proiecție „Omulan” (România 2015, regie UNATC)
ora 18:15 Discuție cu membrii echipei filmului.

ora 19:30 Proiecție „Toto și surorile lui” (România 2014, regie Alexander Nanau)
ora 21:00 Discuție cu membrii echipei filmului.

Intrarea la eveniment este liberă.

fb event

—————————————–

Evenimentul face parte din proiectul „Să Film!”, care își propune să ofere contextul necesar unui dialog între public și realizatorii celor mai recente filme românești. Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în Sala de cinema din UNATC – o sală cu o capacitate de aproximativ 300 de locuri. La finalul fiecărei proiecții, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei de filmare.

Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita o înțelegere a modului în care funcționează fiecare departament al unei echipe de producție cinematografică şi pe de altă parte, de a propune un dialog amplu între realizatori și public, la scurt timp după ce filmul a fost lansat în sălile de cinematograf.

—————————————–

Parteneri: HBO România, N-Graphix

Parteneri media: Dilema Veche, Decât o revistă, Liternet.ro, Sub25, Filmreporter.ro, Gratuitor.ro, Librăriile Humanitas, Librăria Anthony Frost și Librăriile Cărtureşti, feeder.ro.

—————————————–

filmmenu.wordpress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.