Wood Be Nice la 4 ani: expozitie si concert @ Pallets

  • by

Wood Be Nice la 4 ani: expozitie si concert @ Pallets
12 decembrie, 19:30

Artistii vizuali Daniel Loagar si Andrei Cornea (atelier Wood Be Nice) deschid vineri, 12 decembrie, de la ora 19.30 o noua expozitie compusa din 20 de lucrari realizate prin tehnici care variaza de la colaj clasic, grafica la transfer de imagine pe OSB si pe ziar. Expozitia este un strigat de bucurie a celui care descopera ca este pe drumul bun si surprinde momentul iesirii din cristalida si a asumarii sinelui.

In atelierul lor in Bucuresti, Daniel si Andrei au experimentat tehnica artizanala de transfer de imagine pe suprafete neconventionale – lemn – si in 2011 s-au lansat sub numele de Wood Be Nice. “Vrem sa facem imaginile sa redevina palpabile, sa le redam umanitatea care a stat la baza crearii lor, iar lemnul marcheaza perfect revenirea imaginii la firescul ei. Am ales metoda de transfer manual al imaginii pe lemn deoarece lemnul imprumuta din personalitatea si energia imaginii, augmentand-o si dandu-i noi valente.” – Daniel Loagar, artist vizual.

Artistii vor fi prezenti la vernisajul expozitiei care are loc la Pallets (str. Vasile Stroescu, nr. 40) in Bucuresti vineri, 12 decembrie incepand cu ora 19.30.

Tot in aceeasi seara, cei doi artisti vor sarbatori 4 ani de cand au adus lemnul inapoi in casele oamenilor sub forma de fotografie, colaj, obiecte de decor si in spatiul public la festivaluri si manifestari culturale. Trupa « The Message » va sustine un concert la eveniment.

Pe vineri!
fb event

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.