Palms Trax, Minus, Kapnobatai, Paul Popa @ Control

  • by

Palms Trax, Minus, Kapnobatai, Paul Popa @ Control
12 decembrie, 23:00

Ultimul eveniment din acest an ce poarta marca Red Bull Music Academy aduce pe aceeasi scena participanti la diverse editii si evenimente ale Academiei, de la nume consacrate precum Minus, la (nu chiar atat de) proaspat intratii in scena Palms Trax, Kapnobatai si Paul Popa, pentru o incursiune completa in tot ce inseamna bass music.

★ PALMS TRAX ★

Revenit recent de la Red Bull Music Academy Tokyo 2014 unde a fost selectionat in calitate de participant, Jay Donaldson aka Palms Trax a captat atentia scenei muzicale cu personal touch-ul pe care il pune asupra unei muzici house situate pe axa Chicago – Detroit, desi e facuta de un tip originar din Bristol. Combinatia de beaturi bine temperate, riffuri sintetice intense si paduri eterice face ca piesele lui Jay sa fie adevarate calatorii pline de energie vie care urca, se arcuiesc si coboara ametitor ca un adevarat roller coaster facut pentru dance floor.

Stabilit in Berlin, Jay exploreaza si alte teritorii muzicale impreuna cu prietenii sub numele de Chicago Flotation Device, are propriul program la Berlin Community Radio si merge mult in turnee, impartind scena cu nume grele precum Kassem Mosse, Ron Morelli si Paris Mitchel.

★ MINUS ★

Fost absolvent al Academiei in 2010, la editia din Londra, Minus isi continua explorarile si experimentele pe linia mediana dintre inovatie si fun, in oricare din stilurile pe care si le alege ca spatiu de manevra. Un tip aparte de sensibilitate – sintetica si organica in acelasi timp – precum si atentia cu care creeaza rafinate lumi sonore pana in cele mai mici detalii, se regasesc si in piesele semnate de Minus pe compilatia listen2me – Vol. 1.

★ KAPNOBATAI ★

Cu un album lansat in 2013 la Local Records, participarea la Red Bull Academy Bass Camp 2014 si multele evenimente unde isi produce beaturile situate la confluenta dintre hip hop, funk, jazz, si soul in emisfera bass, Kapnobatai completeaza line-up cu formula sa personala de bass meets ambient.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.