NovemBEARD II @ Loft

NovemBEARD II @ Loft
26 noiembrie, 20:30

Miercuri, 26 noiembrie 2014, incepand cu ora 20:30 va invitam la un eveniment inedit, a II-a editie NovemBEARD ce va avea loc in LOFT, Metropolis Center, West Wing, Building A, parter.

NovemBEARD se sarbatoreste in fiecare an in luna Noiembrie in intreaga lume de catre barbatii barbosi si barbatii care pentru o luna decid sa-si lase barba sa creasca in scop caritabil. Trend-ul a inceput in 2009, iar in 2013 a ajuns si la noi prin acest eveniment.
Desi are un scop caritabil, acesta activitate se desfasoara intr-un cadru informal, distractiv si plin de stil ce va avea in prim plan Barbatii Cu Barba din Romania, de orice varsta si statut social. Anul trecut acest eveniment a strans peste 10.000 de RON care s-au donat copiilor ce sufera de autism.

Evenimentul va fi prezentat de Irina Mohora.
De asemenea, prezenti la eveniment vor fi barbati cu barba din diverse domenii cum ar fi fashion, fotografie, regie, teatru, film, business, design, muzica, dar si cu multiple dimensiuni estetice, culori sau „croieli” ale barbii.

Pentru a intra in concurs posteaza o fotografie personala cu barba ta, pe pagina evenimentului de Facebook

Astfel poti castiga un premiu oferit de catre binecunoscutele brand-uri: Jagermeister, Ben Sherman, Wood Be Nice, M.brace, The Urban Ties, Barbossa,No EyePatch, Comunitatea Bărboșilor și a Mustăcioșilor din România si WalletHouse.

In cadrul evenimentului se vor decerna trei premii barboase in functie de criterii bine stabilite de catre juriu. Categoriile premiate sunt:

1) Barba Cea Mai Frumoasa
2) Barbosul De Succes
3) BARBA ANULUI 2014

Membrii juriului sunt :

Viviana Pokara – LOFT
Oana Radu – BarbatiMisto
Comunitatea Bărboșilor și a Mustăcioșilor din România

Nu in ultimul rand, 5 barbati de renume cu barba vor scoate la licitatie un obiect cu caracter personal si valoros pentru ei, pe care publicul il poate achiziona. Toti banii stransi din urma acestei licitatii vor fi donati, suma rezultata urmand a se indrepta catre Parohia “Pogorarea Sfantului Duh – Sfantul Nicolae – Militari” care are in desfasurare un proiect de asistenta sociala prin care Biserica doreste sa vina in ajutorul comunitatii la modul cel mai concret. Dincolo de actul filantropic, necesitatea demararii acestui proiect rezulta din contextul social actual: numarul mare de consumatori de stupefiante din acest cartier (primul loc intre sectoarele capitalei), absenta unor cabinete medicale in zona si a unui loc de petrecere a timpului liber pentru copii si parinti, pentru parastase si agape fratesti in zilele de hram si pentru serile catehetice care in prezent se tin in biserica.

Cei 5 barbosi care vor licita sunt :

1) Mihai Popescu – OwnerFratelli& BIUTIFUL
2) Don Arthur – Fashion Designer MarieOllie
3) Iulian Vacarean – Director Artistic ,,Femei Pe Matasari’’
4) Aureliu Surulescu – Actor
5) Cosmin Tudoran – Artist

In ceea ce priveste latura artistica si muzicala GOLAN va incanta crowd-ul cu acordurile sale.
GOLAN inseamna Mihai, Alex si Ernesto. Trei oameni, trei backgrounduri diferite care fuzioneaza intr-o viziune noua prin limbajul comun al muzicii electronice. Combinand elemente digitale cu instrumente clasice, GOLANii aduc o abordare personala si umana muzicii dominate de synth-uri.
https://www.facebook.com/golanmusic

https://www.youtube.com/golansound

Seara va fi incheiata de NotSoCommon Dj cu fluiditatea beat-urilor bootyandfunkybreaks, dar si electro si industrial, trecand prin alternative indie, dubstep si ajungand pana la house si techno.

Artele vizuale dupa cum v-am obisnuit sunt un must pentru evenimentele realizate de catre STUP, astfel nici de aceasta data nu ne vom abate de la patern,provocandu-va la o expozitie de calibru semnata Horia Stan – Lookool si Dacian S. Foldi – The Storyalist– A Photographic Love Affair

Alaturi de noi la eveniment va fi si Andrei Isfan, magicianul cartilor de joc. El se remarca prin naturaletea cu care isi prezinta numerele si prin bunadispozitie pe care o transmite catre publicul sau.

Dress code: tartan

Video-ul de promovare al evenimentului este realizat de catre regizorul de film Mircea Zanian iar fotografiile de catre Dacian S. Foldi – The Storyalist – A Photographic Love Affair in CRAMA DOMNEASCA – Strada Șelari 13-15, București

Pentru informatii suplimetare puteti contacta:

evenimente.stup@gmail.com
(+4) 0735 896 633 – Sava Ionut Daniel

fb event

5 thoughts on “NovemBEARD II @ Loft”

  1. am aflat, nu e cu intrare. ma asteptam sa fie, in ideea ca vor strange bani pentru acea Biserica, si de-aia am insistat sa intreb, ca vreau sa invit mai multi prieteni si daca ma intrebau sa stiu ce sa le raspund. O zi buna 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.