LOSE iT 3 years anniversary @ Cinema VIP (Galati)

  • by

LOSE iT 3 years anniversary @ Cinema VIP (Galati)
15 noiembrie, 22:00

Ne-am ales cu al treilea an implinit !

LOSE iT a crescut cu Raresh, Rhadoo, Valentino Kanzyani, Onur Ozer,Nima Gorji, Vera,Cezar, Barac, Piticu, Kozo, Alexandra, Cristi Cons, Priku, Herodot, Gescu, Dubtil ,Charlie, etc. si continua sa creasca alaturi de voi.
Cu aceasta ocazie mai mult decat speciala, va prezentam proiectul “Lose iT 3 years anniversary”.
Asadar, pe 15 Noiembrie, incepand cu orele 22:00 va invitam sa deschidem al 4-lea an de Lose iT plin de surprize.

De aceasta data, pe langa line up- ul de exceptie, venim cu o noutate in ceea ce priveste LOCATIA, si vrem sa va prezentam fostul cinematograf vip (tiglina 1), caruia ii vom da o nota excentrica prin vizualuri surprinzatoare si cel mai bun sunet din Romania pe care-l intalnim si la renumitul Festival Sunwaves.

LINE UP:

RARESH- [a:rpia:r]
https://www.facebook.com/RareshArpiar?fref=ts

Raresh este definitiv una dintre figurile fundamentale ale miscarii electronice actuale. Bacauan la origini, scena clubbing l-a atras de la 15 ani, cand a inceput sa mixeze intr-un club mic din oras, marcandu-si ascensiunea la platane de la varsta la care mare parte din pustime inca joaca fotbal in spatele blocului.
In 2007 a lansat, impreuna cu Rhadoo si Pedro, labelul [a:rpia:r], a carui activitate le-a adus, fiecaruia dintre ei, locul clar meritat in varful ierarhiei clubbing, devenind unii dintre cei mai iubiti dj romani.
Tot in 2007 s-a alaturat si familiei internationale Cocoon, sub sigla careia, pe parcursul anilor, a colaborat impreuna cu alti artisti la doua compilatii marca Cocoon.
Impreuna cu colegul sau Praslea, lanseaza in anul 2012 un duo de succes, intitulat „Praslesh” semnand totodata si EP-ul „Out of time”, sub egida proaspatului label Understand.
Cu gig-uri constante in jurul lumii, un label puternic in spate, releasuri progresiste, doi complici langa care a omologat ping pong-ul – back to back-ul in 3 – Raresh a aratat, fara dubii, cam ce inseamna sa fii un dj complet si se bucura tot suportul si toata admiratia iubitorilor scenei electronice.

KOZO – Understand, [a:rpia:r]
http://www.facebook.com/kozodj

Inca din copilarie, lumea lui Kozo s-a invartit in jurul muzicii. Fie ca vorbim despre techno sau house, funk sau minimal, seturile sale sunt o calatorie seducatoare in scena clubbing actuala.
A mixat in majoritatea cluburilor notabile din Bucuresti, dar si in multe din cele din tara, iar de e 4 ani se afla in familia Sunrise Booking.
A impartit pupitrul cu Zip, [a:rpia:r], Dj Sneak, Ricardo Villalobos, Tania Vulcano sau Valentino Kanzyani si a bifat lineup-ul Sunwaves Fest de 5 ori, pana in prezent.
De altfel. a mixat si in afara granitelor, in Rex Club (Paris), Silo (Bruxelles), Underground; Privilege (Ibiza) si Odeon Theater (Amsterdam).
In momentul de fata, impreuna cu Praslea si El Cezere, lucreaza la propriului lor label, Understand, intentionand sa-l propulseze pe varful valului miscarii electronice.

CHARLIE – Lose iT
http://www.facebook.com/Charlie.nonbeliver

Nascut in Galati, Charlie a fost intotdeauna atras de muzica electronica. A inceput sa mixeze in 2007 la diferite petreceri private, iar din 2011 a inceput o colaborare cu “Lose iT”, fiind rezident. Pe parcurs a impartit pupitrul cu : Raresh, Praslea, Cezar, Cristi Cons, Alexandra, Thomas Melchior, Onur Ozer, Ian F, etc. A debutat internation in Paris la Make Sense Records Showcase. De atunci a mai calatorit in Belgium (Kontrast) , Bulgaria (Elegantly Wasted, Project London (alaturi de Ion Ludwig), etc.

Video Mapping : RHMIO
https://vimeo.com/rhmio
Foto: Done
https://www.facebook.com/C.DoneArt?ref=br_tf

Data: 15.11.2014 / 22:00

Locatie: FOST CINEMATOGRAF VIP (tiglina 1)///Galati

FUNKTION ONE Sound System provided by Want Sound
https://www.facebook.com/WantSound?ref=ts&fref=ts

INTRARE: 30 ron <<01:00>> 40 ron
Info & Rezervari: 0755606525/ 0741732926

Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 02:00, in caz contrar trebuie sa platiti din nou contravaloarea biletului de intrare.

LIKE US: http://www.facebook.com/LOSE.iT.events

ATENTIE !!!
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!
Lista de invitati este valabila doar intre 22:00 si 00:00.

Don’t Drink And Drive! – Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool!
Say no to drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

fb event

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.