Absolut Andy Warhol launch party @ Laboratorul de cocktailuri
13 noiembrie, 21:00

ABSOLUT. VODKA lansează în România ABSOLUT. Andy Warhol, o nouă ediție limitată dedicată creativității, curentului pop art și fructuoasei colaborări cu excentricul artist Andy Warhol. Pictura originală inspirată de sticla ABSOLUT. poate fi admirată într-un muzeu, însă, prin această ediție limitată, ABSOLUT. face arta lui Andy Warhol accesibilă tuturor.

Din primul moment în care Andy Warhol a văzut sticla de ABSOLUT., a exclamat ”Ador această sticlă, îmi doresc să fac ceva cu ea…” Zis și făcut! În 1986, Andy Warhol a recreat sticla emblematică printr-un design negru cu detalii albastre, roz și galbene, specifice curentului pop art. Această pictură a însemnat pentru ABSOLUT. începutul unei frumoase prietenii cu artiști contemporani de renume, de la Keith Haring și Annie Liebovitz la Swedish House Mafia și Icona Pop, care l-a transformat în promotorul artei moderne de astăzi.

Curentul pop art a fost puternic inspirat de febra anilor `70, cel mai bine surprinsă de atmosfera legendarul Studio 54, pe care Andy Warhol îl frecventa. Studio 54, acest epicentru al vieții sociale newyorkeze, este locul în care artistul l-a cunoscut pe Nicky Siano, supranumit primul DJ superstar din lume și invitatul special al petrecerii de lansare ABSOLUT. Andy Wahol în România. Cunoscut pentru abordarea eclectică a hiturilor disco pop ale vremii, Nicky Siano s-a făcut remarcat de la o vârstă fragedă pe scena muzicii de club din acea perioadă, fiind cel care a înființat la doar 17 ani renumitul club The Gallery. Acesta a jucat un rol important în conturarea conceptului din jurul Studio 54, unde a revoluționat muzica de club prin împletirea dintre disco și house.

Introdus în scenă de artistul local Fouchat, Nicky Siano va readuce atmosfera cosmopolită a anilor `70, cu care Andy Warhol adora să se delecteze, la petrecerea de lansare a ediției limitată ABSOLUT. Andy Warhol. Aceasta va fi găzduită de Laboratorul de Cocktailuri și va avea loc pe 13 noiembrie, la ora 21:00. Accesul la eveniment se va face doar pe bază de invitație, acesta fiind limitat la un număr de 200 de persoane.

Un cadou perfect pentru pasionații de artă contemporană, ediția limitată ABSOLUT. Andy Warhol poate fi cumpărată doar online, prin magazinul Emag.ro: http://www.emag.ro/supermarket/votca-editie-speciala-warhol-700ml-absolut-03181/pd/DHQKGBBBM/
Accesul se face doar pe bază de invitație.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2004 - 2019 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account