Atelier Contemporary Dance Fusion cu Judith State @ WASP

  • by

Atelier Contemporary Dance Fusion cu Judith State @ WASP
11 noiembrie – 5 decembrie, 19:00

Atelierul condus de Judith State se adresează tuturor celor pasionați să exploreze dansul contemporan și formele sale adiacente:
„Lucrând pe parcursul ultimului an la WASP cu oameni care au pornit dintr-un punct 0 întâlnirea cu dansul contemporan, și observând la aceștia de-a lungul timpului o capacitate de adaptare și o evoluție remarcabilă, am hotărât să continui seria de ateliere printr-un nou modul în care materialul să fie structurat progresiv, abordat mai intens, și care să aibă ca finalitate o prezentare publică. Participarea la prezentarea finală va fi opțională, cursanții fiind însă încurajați sa experimenteze ceea ce ar putea deveni „prima întâlnire cu publicul”.
Cursul va include exerciții tehnice, improvizație, libertate de exprimare, joc, relaxare și respirație, combinând elemente de dans contemporan cu influențe de jazz, hip-hop și muzicalitate, care să îl aducă pe dansator în fața propriei persoane, liber, dezbrăcat de gânduri și pregătit să își exprime sentimentele prin mișcare.”
Informații utile:
Modul de 8 ședințe.
Date: 11, 13, 18, 20, 25, 27 noiembrie, 2 și 4 decembrie 2014, între orele 19:00 – 21:00.
Prezentare finală: 5 decembrie 2014.

Taxa de participare: 300 LEI.
Taxa de participare pentru studenți: 200 LEI

Plata se face în prima zi de curs.
Este posibilă și achitarea taxei în două tranșe: 150 LEI în ziua primului curs, 150 LEI în ziua a 4-a de curs.

Numărul participanților este limitat.
Înscrieri: contact@waspmagazine.com, cu mențiunea: Înscriere Atelier Contemporary Dance Fusion.
Temen limită: 10 noiembrie 2014.
NOTĂ: Participanții în cadrul programului de ateliere organizat de WASP vor beneficia de un WASPer PASS individual, ce include:
– access gratuit la toate spectacolele prezentate la WASP în lunile noiembrie și decembrie 2014,
– acces gratuit la mediateca WASP (arhiva video, publicații, cărți și reviste de dans și artă contemporană) în perioada noiembrie – decembrie 2014.
Participanții care optează pentru toate cele 3 ateliere din lunile noiembrie-decembrie 2014, beneficiază de o reducere de 50%.

Dansatoare profesionistă și coregraf emergent, cu o pregătire de bază în dansul clasic și licența în limbi străine, Judith este într-un continuu proces de schimbare și asimilare, încercând să experimenteze și să combine cât mai multe stiluri de dans, urmând cursuri de pregătire în țară dar și în afara ei.
A călătorit la New York unde a studiat 4 luni la Broadway Dance Centre în cadrul programului internațional de pregătire ISVP, la Londra, Goteborg, Germania și Italia, având ocazia să abordeze și să aprofundeze stilurile hip-hop, street jazz, funk sau lyrical contemporary cu coregrafi precum Brice Mousset, Massimo Gerardi, German Jauregui, Inaki Azpillaga, Laura Aris, Francesca Harper, Dana Foglia, Billy Bell, Chris Hale, Derek Mitchell, Luam, Candace Brown, Jared Grimes, Chris Judd, Neil Schwartz sau Jared Jenkins. Anul acesta, a fost bursier danceWEB scholarship, în cadrul ImPulsTanz Vienna International Dance Festival, printr-un Wild Card oferit de către Asociația 4Culture.
În țară a dansat în spectacole ale Teatrului Național București și ale Teatrului de Operetă „Ion Dacian”. În prezent colaborează cu Teatrul Odeon în spectacole de muzical, dans contemporan și teatru. Colaborează constant cu Răzvan Mazilu ca interpret și asistent de coregrafie.
Este inițiatoare a DaDans Project și Flashmob România, a co-coregrafiat primul sezon al emisiunii televizate X Factor, iar anul acesta a realizat prima co-producție româno-germană împreună cu subsTANZ — companie condusă de Massimo Gerardi. La invitația Asociației 4 Culture, în cadrul Platformei de Dans Contemporan și Performance 2013, a susținut ateliere de dans contemporan cu elevii liceelor de coregrafie din Bacău și Cluj. Din anul 2013 predă constant cursuri de dans contemporan pentru începători și dansatori profesioniști la WASP – Working Art Space and Production.
http://www.judithstate.com

fb event

Leave a reply (we review all comments)