Corp la corp @ CNDB

  • by

Corp la corp @ CNDB
26, 29 octombrie

Centrul Național al Dansului București vă invită pe 26 octombrie, de la ora 18.00 și pe 29 octombrie, de la ora 19.00 la spectacolul de dans comunitar Corp la Corp. Spectacolul este cel de-al doilea proiect de dans comunitar și cercetare artistică, inițiat de artiștii Paul Dunca, Alice Monica Marinescu, Mihaela Michailov, Katia Pascariu și David Schwartz împreună cu rezidenții căminului de vârstnici „Moses Rosen”.

Corp la Corp este o succesiune de momente de relaționare între rezidenții căminului Moses Rosen și personalul acestuia, în care tandrețea, grija, nevoia, ajutorul reciproc, dezamăgirea, așteptarea, prietenia devin esențiale în definirea existenței de zi cu zi.

În Corp la Corp o parte din rezidenții căminului și o parte din angajații căminului, care le sunt aproape în fiecare zi, sunt împreună pe aceeași scenă, reconstruiesc ritualuri de coabitare, dansează, rememorează întâmplări care le marchează viața cotidiană și spun povești despre legăturile fragile și puternice dintre ei.

Corp la Corp prezintă istoria fragmentelor de viață împreună într‑un cămin de vârstnici. Despre ce‑i ține alături, despre ce au învățat unii de la alții.

Echipă spectacol: Iudith Ardeleanu, Marius Armașu, Mihaela Bîrleci, Margareta Eschenazy, Renée Necleevici, Pompiliu Sterian, Eva Szemler Lendvay, Dorotea Weissbuch, Gabriela Anghel, Steliana Anghel, Rodica Dumitrache, Cristina Focșa, Ani One, Ilie Zan, Vlad Arghir, Alexandra Carastoian, Carmen Coțofană, Paul Dunca, Alice Monica Marinescu, Mihaela Michailov, Katia Pascariu, Cătălin Rulea, David Schwartz.

Sala Stere Popescu, CNDB se afla pe B-dul Marasesti 80-82.
Preț bilet 5 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.