Copstick & Johnjon, BOg @ Studio Martin

  • by

Copstick & Johnjon, BOg @ Studio Martin
26 septembrie, 23:00

“House music that kicks ass.”

A trecut un deceniu de când mințile “ascuțite” din spatele label-ului SUOL, Chi-Thien Nguyen și John B. Muder, împreunate sub numele de CHOPSTICK & JOHNJON, și-au impus o misiune clară: să marcheze un traseu în scena internațională house și techno. Cei zece ani par să fi trecut într-o clipită.
În ciuda unor mici adversități și aparente contradicții inițiale, cei doi și-au găsit un teren comun, s-au susținut reciproc, până când energia lor putermică s-a dezlanțuit. Energie care, nu s-a schimbat nici in clipa de față.

Împreună ca și manageri ai aceluiași label, dar și ca echipă de producție, Chopstick & Johnjon au parcurs un drum lung. În primii ani, seturile lor au “sunat” Techno, Electro, House, Hip Hop. Au explorat muzica electronică precum niște copii într-un magazin de dulciuri.
Neînfricați și îndrăzneți, ei s-au lasat pradă momentului, dar sub amprenta Suol se pare că și-au găsit, cel puțin pentru moment, “casa lor spirituală”.
Criminal Records si Baalsaal, predecesoarele Suol, au reprezentat etape importante ce le-au permis să își ridice profilul și să dobândească treptat acel “know-how” necesar în dezvoltarea unui label internațional de succes.

Creativul duo se completează perfect, atât în studio cât și în pupitru – Thien, un muso (persoană obsedată de muzică) clasic instruit și John, fost dj de Hip-Hop, cu un acut simț pentru aranjamente compacte. Dovada unei chimii perfecte o fac piese precum: “Clear Eyes” de pe EP-ul “Friday Night Lights”, “Keep On Keepin’ On” cu colegul de label Fritz Kalkbrenner la “voce” si marele lor hit “Listen”.

SUOL înseamnă: Label, Artist Management, Booking, Publishing, Music Production, Mastering, Events și reprezintă in exclusivitate urmatorii artiști: Fritz Kalkbrenner, Till Von Sein, Chopstick & Johnjon, Daniel Bortz, Meggy, Tender Games & SUOL Label Nights.

Triumfător intr-o competiție de mare anvergură, care tocmai s-a încheiat la Ibiza, BOg revine la Studio Martin cu o mapă plină de “goodies”, cu un entuziasm pe care Insula Albă i l-a insuflat pe tot parcursul șederii lui în această “Mecca” a muzicii electronice. I-a avut ca mentori pe Pete Tong, Carl Cox și John Digweed și a învățat de la ei secrete greu de aflat, sau mai bine zis, pe care doar o experiență vastă ți le poate dezvălui.
Suntem tare mândri de el și sunteți așteptați sa îi oferiți aplauzele pe care le merită!

CHOPSTICK & JOHNJON
www.facebook.com/chopstickandjohnjon
www.facebook.com/suolmusic
www.soundcloud.com/suol

BOg
www.facebook.com/bogmusic
www.soundcloud.com/001bogmusic

Entrance:
20 lei înainte de ora 00.00 || 30 lei după ora 00.00

fb event

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.