Feeder recomandă: 3 seriale amuzante (part 1)

  • by

Feeder recomandă: 3 seriale amuzante

Ah, vara, minunatul sezon în care ai face orice să-ți iei o vacanță și să dispari de la muncă pentru 3 luni, undeva departe, poate pe o insulă exotică. Dar pentru cei rămași în orașul încins, sau pentru elevii care au brusc mult timp la dispoziție, un serial amuzant va face timpul să treacă mai ușor și mai plăcut. Click în continuare pentru 3 tv show-uri, mai vechi și mai noi, care merită urmărite și care conțin o doză mare de umor.

1. The Office
The Office este deja un clasic, însă în caz că nu l-ați urmărit, vă recomand să o faceți. Show-ul a debutat în 2001 în UK, avându-l pe Ricky Gervais în rolul șefului total nebun, însă de care prinzi drag. Eu am urmărit seria din SUA, deși sunt de obicei reticentă la orice material american preluat de la britanici, și am fost cucerită încă de la primele episoade. Show-ul este un mockumentary făcut într-un birou al unei firme de papetărie, iar scopul lui (al falsului documentar) este să surprindă viața 9 to 5, cu toate interacțiunile între angajații firmei. Acest concept putea da ușor greș, însă cast-ul m-a făcut să stau alături de toate personajele până la sfârșit, actorii fiind aleși perfect pentru rolurile lor, în care intră extrem de bine. Steve Carell joacă ireproșabil rolul șefului țicnit, iar Rainn Wilson îl întruchipează cu mult talent pe Dwight Schrute, unul din cele mai excentrice personaje din istoria contemporană a televiziunii. Fazele amuzante sunt interminabile, și te trezești că râzi singur în timp ce cauți disperat pe piratebay încă un episod de douăzeci și ceva de minute, pentru că n-ai vrea să te desparți încă de noua ta familie de ciudați, angajații firmei din Scranton, Pennsylvania.

2. Arrested Development

Arrested Development are deja un cult-following în jurul său, primele trei sezoane apărând între 2003 și 2006, apoi fiind întrerupt și reluat din nou în 2013, pentru al patrulea sezon. Serialul prezintă povestea familiei Bluth, o gașcă de bogătani disfuncționali care rămân fără sursa lor constantă de venit. Multe s-au povestit despre scenaristica acestui show, care folosește tehnici foarte rare pentru sitcomuri și este, din multe puncte de vedere, inovator. De la glumele recurente la multele pun-uri subtile și referințe pop-culture, inserate chiar și în fundalul scenelor, la naratorul omniscient care comentează mereu cu umor, Arrested Development e one-of-a-kind când vine vorba de sitcom-uri, iar umorul său este savuros.

3. 30 Rock

Tina Fey și-a arătat încă o dată talentul la scris în 30 Rock, o comedie-satiră despre o scriitoare de comedie care lucrează la NBC (Tina Fey chiar a avut acest job la un moment dat). Alec Baldwin joacă un super rol ca șeful ei, iar Tracy Morgan joacă o parodie a sa, Tracy Jordan. Episoadele sunt scurte și foarte amuzante, pline de umor auto-depreciativ și situații ridicole, iar jocul actoricesc al lui Baldwin te face să ignori faptul că ultimele sezoane parcă nu mai sunt la fel (problemă de întâlnită la serialele de orice fel).

Ați văzut vreunul dintre seriale? Cum vi s-a părut? To be continued!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.