Alternosfera, Omul cu șobolani, Luna Amară, Niște băieți @ Arenele Romane

Înregistrat în România #2 Alternosfera, Omul cu șobolani, Luna Amară, Niște băieți @  Arenele Romane
30 mai, 18:00

Cea de a doua editie a evenimentului „Inregistrat in Romania” va avea loc pe 30 mai 2014, la Arenele Romane. Evenimentul dedicat rockului va aduce pe aceeasi scena unele dintre cele mai importante trupe de rock si alternativ romanesti: Alternosfera, Omul cu Sobolani, Luna Amara, Niste Baieti.

In ultimii ani, scena de rock din Romania este dominata de o trupa de rock din…Republica Moldova.

fb event

Alternosfera au lansat in octombrie 2012 si martie 2013 doua albume, „Virgula” si „Epizodia”, parti integrante ale unui triptic conceptual al formatiei, care se va numi chiar „Epizodia”. Albumele au fost sustinute de turnee de promovare care au adunat peste 50.000 de spectatori. Cea mai recenta distinctie primita de catre trupa a fost Premiul Best Romanian Alternative Rock Band 2013, premiu oferit de Metalhead.ro, cel mai important site de rock din Romania.

Luna Amara (OFFICIAL) este cea mai complexa si mai controversata aparitie muzicala a scenei rock romanesti din anii 2000 incoace. Cenzurata din cauza opiniilor politice transante, Luna Amara si-a format un public al sau, un public care vrea sa inteleaga mai mult, care vrea sa se implice mai mult. De-a lungul timpului, trupa a aparut pe prima pagina a mai multor cotidiene nationale, datorita unor probleme de cenzura ivite la Cluj, Bacau si Alba-Iulia, dar si datorita unei interpretari pline de semnificatii politice la Stufstock Vama Veche, in direct pe postul national de televiziune.

Omul cu sobolani, una dintre cele mai longevive trupe de rock alternativ din Romania, a luat nastere in 1997 la Constanta, din initiativa lui Dan Amariei, numele trupei venind de la celebra carte omonima a lui Sigmund Freud. “Razna”, “Ne punem in cap”, “(Dez)orientat”, “Mainile sus”, “Ajutor”, “2 beri goale” sau “Inca o gluma proasta” fiind reprezentative pentru fanii genului. Dupa 16 ani de cautari, 8 albume lansate si 27 de videoclipuri la activ, Omul cu Sobolani au lansat in 2013 un nou material discografic. “Marea Cautare” este numele albumului lansat in toamna, un album-manifest prin care “sobolanii” reusesc sa-si scoata ascultatorii din zona de confort.

Niste Baieti au pus pe ritmuri de punk-rock slagarele romanesti ale anilor ’80. “Lasa-mi toamna pomii verzi”, “Deschideti poarta soarelui”, “Un copac cu flori” sunt numai cateva dintre piesele cantate in concerte. Fara muzica anilor “de aur“ a epocii comuniste, vietile noastre ar fi fost macar un pic mai amare si acesta este unul dintre motivele pentru care proiectul Niste Baieti doreste sa aduca in inimile generatiilor tinere marile hituri ale acelor vremuri si sa readuca in lumina reflectoarelor marii compozitori ai unor generatii pierdute.

Biletele se pot achizitiona in format electronic de pe site-ul iabilet.ro.
Bilete in format fizic se pot achizitiona din reteaua de magazine UMAN din toata tara, din Magazinul Senia, Magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului.

Bilete se pot achizitiona si de pe ww.myticket.ro

Pretul biletelor este urmatorul:
25 lei – early bird, pana in 18 mai 2014
35 lei – in perioada 19 mai – 30 mai 2014
45 lei – at the door.

Copiii cu varsta sub 10 ani au acces gratuit la eveniment, cu conditia sa fie insotiti de un adult cu bilet valid.

Tags:

2 thoughts on “Alternosfera, Omul cu șobolani, Luna Amară, Niște băieți @ Arenele Romane”

  1. Pingback: concurs feeder w10: câștigători | Feeder

  2. Pingback: concurs feeder w10: Înregistrat în România / Guest House | Feeder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.