The Mono Jacks – ultimul concert

  • by

Va spunem ramas bun si incheiem cei cinci ani de activitate in cadrul unui eveniment aniversar pe 5 Octombrie alaturi de Liar, Moebius si Calin Crisan.

Toate lucrurile frumoase au un inceput. Al nostru a fost fulminant si le multumim celor care l-au facut posibil: fanilor, prietenilor, familiilor, oamenilor din media, cluburilor si festivalurilor care ne-au deschis portile (si microfoanele), regizorilor care au lucrat nopti intregi la clipurile The Mono Jacks si celor care ne-au ascultat melodiile.

Toate lucrurile frumoase au un sfarsit. Pentru noi, acel moment e acum.
Dincolo de ‘chimia’ de pe scena – pentru care suntem recunoscatori – suntem personalitati diferite. Dupa 5 ani de drum, am ales impreuna sa punem punct istoriei The Mono Jacks.

The Mono Jacks inseamna:
Doru Trascau (vox, guitar)
Dorian Cazacu (drums)
Florin Vasile (guitar, vox)
Alexandru Tomescu (bass)
Alaturi de fostii componenti Alex Voicu (bass), Andrei ‘Jah’ Filip (bass) si Hassan Nabulsi (bass).

Dar mai inseamna: 5 ani de activitate, peste 100 de concerte, doua discuri (un LP si un EP), un EP de remixuri, doua videoclipuri, o energie debordanta pe scena precum si mii de ore de repetitii.

Fatidic sau nu, acest moment coincide cu aniversarea a cinci ani de activitate a formatiei. Motiv pentru care ne propunem un eveniment memorabil. Pentru ultimul concert The Mono Jacks, am decis sa avem alaturi trei nume ale scenei autohtone muzicale, total diferite ca stil dar foarte ‘fresh’.

Veti fi intampinati de catre Calin Crisan care va incalzi atmosfera cu un mix eclectic si personal. Calin Crisan nu este DJ, ci doar un insiruitor entuziast de “track-uri”. Epicentrul mozaicului de sunete are rezidenta in pasiunea pentru muzici imprastiate pe frecvente diferite, dar preponderent stranse in jurul focului ‘electronica’.
Calin Crisan’s ‘Urban Audioghidon Mixtape’

Stafeta sonora va fi inmanata trupei Moebius – cei care, la nici un an de la infiintare, au reusit sa surprinda publicul placut, cu un aer diferit in peisajul rock-ului alternative mioritic. Abordand un stil special care lasa sa se intrepatrunda perfect si armonios influente post-rock, neo-folk alaturi de clasicele indie si psychedelic. Moebius se califica, fara nici un dubiu, la titlul de revelatia alternativa a anului in Romania. Dovada o face si single-ul lor de debut ‘G’ ce inca se aude in FM.
Moebius ‘G’

Seara va fi incheiata fulminant cu un set de doua ore semnat Liar, care a devenit in mai putin de doi ani unul dintre cei mai apreciati producatori autohtoni de muzica electronica, in special pe plan mondial. Noul sau album ‘Spirewards’ (lansat acum o saptamana) este dovada acestui fapt, el fiind apreciat in US, Mexic, India, UK sau Olanda, unde dealtfel, va fi singurul artist Roman ce face parte din lineup-ul festivalului Amsterdam Dance Event 2013 din octombrie. Noile sale remixuri pentru artisti internationali precum The xx, The 1975, Foals sau SOHN au ajutat ca Liar sa devina un reper al scenei de bass/ UK garage.

Evenimentul va avea loc Sambata, 5 Octombrie, incepand cu ora 21:30, in noul stabiliment cultural numit Colectiv, care este situate pe Str. Tabacarilor 7, Sector 4 (in incinta fostei fabrici Pionierul).

Ramaneti cu bine, va iubim!
Un sfarsit e un inceput!

Bilet: 20 lei
Deschidem usile la ora 21:30

Tags:

Leave a reply (we review all comments)